Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 34 km

Jonge scooterdieven met vuurwapen

Toegevoegd: 07-05-2015, 12.08 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De politie heeft woensdagavond twee 17-jarige jongens uit Terneuzen aangehouden nadat zij betrapt waren op het rijden met een gestolen scooter. Bij één van hen werd vervolgens een vuurwapen aangetroffen.

De twee werden opgepakt nadat een getuige woensdagmiddag rond 17.20 uur twee verdachten signaleerde die op de gestolen scooter van een familielid reden. Even later zag de getuige, inmiddels vergezeld door het familielid, de verdachten op de Zeldenrustlaan staan.

Toen de twee doorkregen dat ze betrapt waren bedreigde één van de scooterrijders de tegemoetkomende mannen met een vuurwapen. Vervolgens namen de verdachten zonder scooter de benen. 
Opgeroepen agenten wisten de verdachten binnen een half uur te achterhalen en aan te houden.

Het vuurwapen werd later op aangeven van één van de verdachten teruggevonden in een brandgang. De jongens zijn voor verhoor en nader onderzoek overgebracht naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. Beiden zitten nog vast. Hen wordt onder meer heling en vuurwapenbezit ten laste gelegd. De gestolen scooter gaat terug naar de rechtmatige eigenaar.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
john (8-5-2015 om 05:03)
tuurlijk jaap. toevalig dat bij elk verhaal waar het gaat om getinte personen etc jij zogenaamd het verhaal weet valt erg op de laatste tijd. zulk tuig kan alleen maar zo zijn geworden door dito ouders voorbeeld doet volgen blijkt maar weer
Yela (7-5-2015 om 22:47)
@Jan wat een vieze racist ben jij zeg, bah bah bah was die jongen daar in alphen a/d rijn die daar een heel winkelcentrum beschoot geen wit gezicht??? Hoeveel mensen betrok hij daar bij ??? Wat heeft die in godsnaam uitgevochten oh nee die was gewoon gestoord sorry maar ik bedoel maar ;-) er zijn ook genoeg wit gezichten met pistolen.... Misschien je buurman wel
linda adam (7-5-2015 om 18:31)
ik mis de goede oude tijd waar we nog respect voor elkaar kennen en nog opvoeding kregen
Arie (7-5-2015 om 18:23)
Michel van D en Mij jullie hebben zeker zelf geen kinderen, ouders kunnen toch niet altijd weten waar hun kinderen zich mee bezig houden?! En als jullie wel kinderen hebben dan doen zij waarschijnlijk genoeg dingen achter jullie ruggen om waar je van zou schrikken. Niet zomaar commentaar geven op de ouders terwijl je helemaal NIETS van de achtergrond van deze mensen weet, idioten.
Jaap (7-5-2015 om 15:36)
als jullie het verhaal zouden weten, zouden jullie absoluut niet twijfelen aan de ouders! Een mening hebben zonder alles te weten.
Jan (7-5-2015 om 15:00)
Dit is de nieuwe trend Peter ,nu ga jij je afvragen wie lopen hiermee opzak wel wat denk jij het zijn geen wit gezichten want die slaan er zo oplos maar het is het andere volk wat zich hier der jaren hebben gevestigd helaas zijn daar te laf voor die durven dat niet ,want zo zijn de meeste van hen opgegroeid
Cookie-instellingen beheren