Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Agente gewond na hardhandige arrestatie

Toegevoegd: 09-05-2015, 15.02 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Een 22-jarige man heeft vrijdagmiddag in Goes een agente verwond tijdens een arrestatie. Tijdens de arrestatie moest de politie zelf ook het nodige geweld gebruiken.

De politie kreeg rond 15.55 uur een melding met het verzoek om naar een woning in Goes te gaan. Daar zou een vernieling zijn gepleegd. De dader zou een familielid van de bewoner zijn. Hij probeerde de woning binnen te dringen terwijl er een contactverbod was opgelegd. 

Toen de politie arriveerde zagen ze wel enkele vernielingen in het huis maar was de verdachte nergens te bekennen. Meerdere politie-eenheden gingen vervolgens in de omgeving op zoek. Rond 17.00 uur zagen ze de man lopen op de Beukenstraat. Ze spraken de man aan en vroegen hem mee te gaan naar het bureau.

De man weigerde en dreigde met fysiek geweld. Omdat de man niet meewerkte hebben de agenten fysiek geweld moeten gebruiken. Bij het in de bus plaatsen van de arrestant schopte hij één van de agenten waardoor deze gewond raakte. Tegelijkertijd bleef de man de agenten uitschelden. Hij is vervolgens ingesloten in het bureau.

De agente heeft aangifte gedaan van mishandeling door de verdachte.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frank (10-5-2015 om 09:50)
Vorige week kreeg ik een parkeerboete omdat ik vergat een kwartje te kopen, die ga ik gewoon betalen, want het was mijn fout. Voor moeten komen omdat je licht het niet doet... Volgens mijn zitten daar een paar stappen tussen die je vergeten bent. Heeft niks met het functioneren te maken. Ooit was ik in Spanje, en als er dan relletjes waren of lastige figuren als deze idioot, dan kwam de Guardia Civil...die pakten gummiknuppels en sloegen de mensen die lastig waren gewoon in het busje. Binnen 10 minuten een heel plein leeg, binnen no time deze dwaas in het busje! Laten we dit in Nederland invoeren om respect voor het gezag er letterlijk in te kloppen als men het padje kwijt is. @ Linda ...de agenten zullen wel niet zo lief zijn geweest??????
AD. (10-5-2015 om 09:19)
Die linda adam snapt ook s,nachts om half 3 nog steeds niet dat er niet voor niks een lamp op haar fiets zit en dat ze zich moet kunnen legitimeren. In sommige landen neemt men het niet zo nauw maar hier werkt dat toch even anders
BR (10-5-2015 om 04:23)
Ben je nou werkelijk serieus Linda Adam? JIJ hebt je paspoort niet bij, JIJ hebt geen licht. En ZIJ maken dan fout op fout? En dat alles vergelijk je hier met een man die een contactverbod heeft en een hoop stennis maakt, iemand verwond en de boel vernield. Over een verstoord wereldbeeld gesproken.......heel bijzonder.
linda adam (10-5-2015 om 02:29)
die agenten van tegenwoordig zijn heel vervelend zeker hier in terneuzen. Ik moet voorkomen voor dommigheden nooit een strafblad gehad. En nu tweede keer voor komen dit jaar. Paspoort niet mee geen licht maar ja verlies ik paspoort ben ik weer veel geld kwijt Fout op fout maken ze. Deze agent zal we niet zo lief zijn geweest vermoed ik zomaar
EM (9-5-2015 om 18:53)
Een man 22 jaar met al een contactverbod ,wordt gesigaleerd door de politie ,de politie vroegen hem om mee te gaan ,meneer nouja meneer ..weigerd meneer bij het plaatsen tegen het politievoertuig SHOPT meer een AGENTE een vrouw ...nou nou flink ..! ik vind dat een smeerlap ! Om van te kotsen! Ik wens de agente sterkte en de agente heeft 200% gelijk om aangifte te doen van mishandeling !
wim (9-5-2015 om 18:15)
Wat een akelig ventje wat denk die kerel wat van zijn eigen optreden om zoveel geweld te gebruiken ik zou zeggen sluit die handel op voor komende jaren dan kan die jongen nadenken wat hij gedaan heeft,stakker.
Cookie-instellingen beheren