Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Pinpasdief voorlopig achter tralies

Toegevoegd: 18-05-2015, 16.55 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De 35-jarige Bredase S. H. die er van wordt verdacht zeker vijftien keer met een gestolen pinpas voor een dikke 50.000 euro te hebben gepind blijft vooralsnog achter de tralies. De rechtbank in Middelburg heeft dat maandag beslist.

De pinpas verkreeg de vrouw via de geëigende truc: bij de kassa van een supermarkt kijken hoe voornamelijk oudere mensen hun boodschappen met de pas afrekenden, kijken wat de code was en vervolgens de pinpas rollen. En dan natuurlijk snel pinnen voor de gedupeerden erachter kwamen dat hun pas was gerold.

Dat alles gebeurde in 2013 en ettelijke bejaarden in heel Nederland zagen hun bankrekening geplunderd. De vrouw werd begin augustus 2014 in Servië aangehouden. Wanneer de zaak tegen H. - en haar 'collega' V. G. (24) die momenteel nog zoek is - inhoudelijk wordt behandeld is nog niet bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (18-5-2015 om 17:59)
Hoe bestaat het om in vijftien keer met een gestolen pinpas ruim vijftigduizend euro van oudere mensen in Nederland je eigen te verrijken, smerige dief dat je bent om dat van oudere mensen te stelen,heden zitten jullie nog vast en ik hoop nog vele jaren en ga maar sparen om deze bedragen uit te betalen aan de mensen waar het gestolen is,stelletje tuig dat jullie zijn.
Cookie-instellingen beheren