Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 29 km

Brandweer haalt kat van balkon Vlissingen

Toegevoegd: 20-06-2015, 16.12 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De Vlissingse brandweer is zaterdagochtend in Vlissingen een kat te hulp geschoten die niet meer van een balkon af kon komen.

De melding kwam rond 11.50 uur binnen. Het dier bevond zich bij een pand aan de Hendrikstraat. De kat zou al een dag op het balkon hebben gezeten maar kon daar niet vandaan worden gehaald omdat de bewoners niet thuis waren.

Een hoogwerker van de brandweer bood uitkomst. De kat is door de brandweer naar beneden gebracht en herenigd met zijn eigenaar.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
W. Kruit (21-6-2015 om 10:42)
Het is te hopen dat de betreffende azijnzeikers zèlf een keer de brandweer nodig hebben in een situatie die niet levensbedreigend is. Misschien dat ze dan inzien dat dit soort hulp de samenleving een beetje menselijker maakt. Helaas, we leven hier in een land waar klagen, zeuren en zeveren tot een kunstvorm is gemaakt...
jos (21-6-2015 om 09:03)
De azijnzeikerds reageren weer volop........ De brandweerwagens rijden meestal toch een rondje om warm te draaien of wat dan ook dus dit is gelijk mooi meegenomen voor de manschappen. De werkzaamheden van de brandweer stoppen niet alleen bij het blussen van brandhaarden en helpen bij ongevallen en lijken uit het water vissen !
marijn (21-6-2015 om 07:56)
Belachelijk dat je daar je tijd in moet steken!
Marja (21-6-2015 om 07:31)
Fijn dat er ook nog ruimte is voor dit soort acties. Dan blijft het een beetje menselijk. Chapeau!!
Pat (21-6-2015 om 04:26)
Netjes van de brandweer, daar zijn ze tenslotte OOK voor. En mensen die zeuren over geld......... we betalen allemaal belasting. Dus mond houden. Er zijn ergere dingen op deze wereld waar je je druk om zou MOETEN maken. Nogmaals netjes van de brandweer. Is weer eens iets anders..
Bram (21-6-2015 om 00:51)
@jerommeke die kat helpen prima, maar hoe komt u erbij dat er een beroepsbrandweer is die bestaat al lang niet meer alleen een gegarandeerde uitruk tijdens kantooruren, verder worden er vrijwillitgers gealarmeerd, deze krijgen wel betaald
Cookie-instellingen beheren