Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 24 km

Politie zoekt gedupeerden van oplichtster

Toegevoegd: 04-07-2015, 19.04 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Bij de politie zijn afgelopen maanden door een zestal personen aangiftes gedaan van oplichting en diefstal van geld door een 42-jarige vrouw uit Vlissingen. De politie zoekt meer gedupeerden.

De vrouw heeft het met name gemunt op oudere mensen. Tegen hen vertelt zij een zielig verhaal over gebrek aan geld. Zij kan daardoor bijvoorbeeld geen boodschappen doen of haar zieke stervende vader bezoeken. Vervolgens leent zij een geldbedrag van haar slachtoffers met de belofte dit zo snel mogelijk terug te betalen. In het begin doet zij dat ook, maar vraagt vervolgens telkens grotere bedragen te leen die zij gedeeltelijk of helemaal niet terugbetaald.

Ondanks haar gedrag weet zij met een vlotte babbel telkens weer bij haar slachtoffers binnen te komen en leent niet alleen geld, maar steelt ook stiekem. De vrouw opereert voornamelijk in de binnenstad van Vlissingen. Inmiddels is een onderzoek gestart naar het reilen en zeilen van deze vrouw.

Vermoedelijk heeft zij meer mensen gedupeerd dan de zes aangevers. Om een stevige zaak neer te leggen bij de officier van justitie wordt gezocht naar andere slachtoffers.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (5-7-2015 om 16:03)
Geen medelijden mee?? Ze is helemaal geen onbekende...vele gedupeerde woonde bij haar ouders in de straat. Je wordt gewoon overvallen door haar zielige verhalen en gejank erbij.
A van der B (5-7-2015 om 13:37)
Geen medelijden mee, begrijp werkelijk niet hoe je zo geld aan onbekende mensen kan geen lenen..Zo ongeloofelijk dom dat begrijp ik echt niet, en je hoort op opsporing verzocht enzo dit ook allemaal en nog erin trappen..Nooit geld lenen, daar heb je familie of instanties voor die dat soort mensen moeten helpen en het is bijna altijd oplichterij, net als loverboys je bent zelf zo stom om erin te trappen..Elk weldenkend mens weet dat dat niet klopt !!!!
poenani (5-7-2015 om 12:19)
Wederom weer in Vlissingen natuurlijk!
-Erik- (5-7-2015 om 10:25)
En waarom is het oplichten van 6 mensen al niet voldoende om veroordeeld te worden?
zeeuw (5-7-2015 om 09:29)
hoe dom kun je zijn aan een wildvreemde geld te geven . je fam. kan je nog niet vertrouwen
Anoniem (5-7-2015 om 05:21)
Jammer dat er geen naam van deze vrouw bijstaat , weet zeker dat er dan nog heel veel meer aangiften zullen binnenkomen.
Cookie-instellingen beheren