Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Beknelling bij ongeluk Overslag

Toegevoegd: 31-07-2015, 15.45 uur - Update: 31-07-2015, 16.51 uur
Door: Roland de Jong

OVERSLAG - In het Zeeuws-Vlaamse Overslag is vrijdagmiddag zeker één persoon gewond geraakt bij een zware aanrijding. Er was sprake van een beknelling.

Het ongeluk gebeurde rond 13.40 uur op de Provinciale Weg, nabij de Rode Sluisweg. Er werden meerdere ambulanceteams, brandweerwagens en een traumahelikopter opgeroepen. Een 20-jarige man uit Axel raakte door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt toen hij in zijn personenauto reed.

De man reed met zijn auto tegen enkele bomen. De bestuurder van de auto moest door de brandweer worden bevrijd. Hij werd vervolgens gestabiliseerd door de ambulancemedewerkers en het team van de traumahelikopter. Het slachtoffer is volgens de politie in zorgwekkende toestand met een ambulance naar het ziekenhuis in Gent vervoerd.

De weg is momenteel afgesloten voor politie-onderzoek. De auto is total loss en zal later vandaag worden geborgen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jaap (31-7-2015 om 19:30)
Beste stuurlui staan weer aan wal kan van alles gebeurt zijn laten we hopen dat het goed komt
leon (31-7-2015 om 18:49)
Laten we hopen dat deze bestuurder dit overleeft. De meningen zullen wel weer los komen , maar laat deze achterwege a.u.b. Het is al erg genoeg voor zijn familie die dit weer thuis krijgen.
Marc (31-7-2015 om 18:20)
Flinke klap! Een klein gokje; De bestuurder reed vast niet de daar toegestane 60 km/u zeker?
sjonge (31-7-2015 om 18:16)
Je moet nog wat harder rijden....Dit is echt niet met 60 gegaan hoor. En die bomen steken ook niet vanzelf over....Ja, ik ben ook jong geweest maar niet op deze manier, je zal hem tegenkomen!
Karel (31-7-2015 om 18:07)
Een weg waar je 60 mag en waar laag gevlogen wordt, 130 of nog harder! Als je 60 rijd rij je geen boom aan flarden en je auto ook niet, het weggetje wordt als race baan gebruikt, verschrikkelijk dat dit gebeurd is! Laat de politie daar maar eens vaker meten, alleen een bord wat knippert met wat er gereden wordt is duidelijk niet voldoende!
ex tholenaar (31-7-2015 om 17:54)
Je mag niet op voorhand oordelen, maar als je dit zit, kan ik niet geloven dat hij de toegestane snelheid reed... Overigens hoop ik natuurlijk nog steeds dat hij het gaat overleven.
Cookie-instellingen beheren