Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
96 files van totaal 365 km

Man overvallen De Overloper Middelburg

Toegevoegd: 10-08-2015, 16.00 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een 59-jarige man uit Middelburg is vanochtend vroeg op De Overloper in zijn woonplaats overvallen door drie mannen. Het slachtoffer raakte daarbij lichtgewond. Het is nog onduidelijk of er iets is buitgemaakt.

De man liep rond 5.50 uur op straat toen hij door drie jonge mannen werd overvallen. Daarbij werd hij door hen bedreigd met een wapen. Eén van de overvallers sprak mogelijk met een Marokkaans accent. Na wat duwen en trekken, waarbij het drietal een koffer van het slachtoffer probeerde afhandig te maken, gingen de straatrovers ervandoor. Daarbij liepen ze weg in de richting van de Buitenhovenlaan. Vervolgens wist de man de politie te waarschuwen.

Van de drie daders is het volgende signalement bekend: Ongeveer 1.75 meter lang, normaal postuur, geschatte leeftijd rond de 18 jaar oud. Allen droegen donkere kleding. Het slachtoffer is door één van de mannen aangesproken in het Nederlands, met volgens de politie vermoedelijk dus een Marokkaans accent.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (10-8-2015 om 21:47)
nu onze beurt weer om de typische Middelburgse reactie terug te kaatsen " Gaat lekker daar in middelburg "
Wasvrouwtje (10-8-2015 om 21:10)
Ik snap niet waarom die man zo vroeg op straat liep! Maar ieder moet het zelf weten! En ik hoor maar een kant van het verhaal! Misschien waren er wel incidenten geweest tussen die man en de drie mannen die hem aanvielen! En allochtonen die kan je niet allemaal over een kan scheren! Ik werk juist met die mannen en die doen ook geen vlieg kwaad! Maar de mes heeft altijd twee kanten!
-Erik- (10-8-2015 om 20:28)
"Hij is te bang om aangifte te doen" - Maar een aangifte heeft de politie juist nodig om er werk van te kunnen maken!
alfons (10-8-2015 om 19:27)
Dag veiligheid in Middelburg. Had het al aangegeven. Helaas wordt het alleen maar erger. Durf straks ook niet meer over straat mijn hondje uit te laten. Wat wordt er aan gedaan?
DB (10-8-2015 om 18:04)
Tja...... de open grenzen en de ongebreidelde immigratie hebben ons land een stuk veiliger gemaakt!
iemand (10-8-2015 om 17:59)
Jaja en deze lieve jongens zitten intussen overal. Eerst maakte ze de randstad onveilig maar nu echt het hele land Ik denk dat het in die milleu met die jongens het nooit meer goed gaat komen als wij Nederlanders dit grote probleem in deze steeds groter worden en groep maar niet willen zien. En geloof me een kopje thee drinken met die jongens helpt niet graag iemand anders als PvdA aan de macht die zo soft zijn dat alleen de goede mensen hier onder leiden
Cookie-instellingen beheren