Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Botsing met vrachtauto op Zeelandbrug

Toegevoegd: 10-09-2015, 19.13 uur
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - Bij een verkeersongeval midden op de Zeelandbrug (N256) is donderdagavond behoorlijk wat schade ontstaan.

Door onbekende oorzaak botsten rond 18.15 uur twee personenauto's en een vrachtauto achter op elkaar. De ambulance dienst werd opgeroepen om de betrokkenen te onderzoeken.

Alle drie de voertuigen raakte beschadigd en moesten worden weggesleept. De politie leidde het verkeer langs het ongeval.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (11-9-2015 om 08:04)
@ D.B. hij is niet smal. en als je gewoon 80 rijdt ipv 70, (want dat doet om onverklaarbare rede iedereen daar) heb je daar geen last van. @Danny, er staan al zat borden. Afstand houden, niet meteen de schuld aan derde partijen geve.
Ger (11-9-2015 om 08:04)
Helemaal eens met de chauffeur. Gewoon 80 rijden op deze doorgaande weg! En afstand houden dan is er niks aan de hand. Maar de mensen die inderdaad 60 rijden zijn zeer hinderlijk..... En waarom kunnen ze de alarmlichten van de brug niet aanzetten tijdens deze werkzaamheden? Nu niks geen waarschuwingsborden voor de werkzaamheden en voor mensen die van niets weten is het raar dat er geen oranjelichten aan zijn maar wel opeens een stoplicht staat. Levensgevaarlijk voor de mensen die daar werken!
R85 (10-9-2015 om 22:49)
Zullen we het ruimer pakken. Als iedereen doet wat hoort hoeft er niemand te zagen. De snelheid rijden die je mag hoort daar ook bij. En ja ik ben ook chauffeur. Maar mensen die met 80 beginnen en zakken tot 60 a 65 omdat ze van n plasje water genieten..... zet je auto aan de kant en loop er dan te voet over!!!
danny (10-9-2015 om 20:47)
oorzaak was wel duidelijk, ivm met werkzaamheden op het brugdeel. der staat om de haver"klap" een file. duidelijk geval van vrachtwagen chauffeur die van uitzicht zat te genieten. misschien een extra bord ivm werkzaamheden zou helpen.
D.B (10-9-2015 om 20:20)
Ik moet zeggen dat ik de Zeelandbrug altijd al gevaarlijk heb gevonden en nog hij is behoorlijk smal voor zoveel verkeer en al die zware vrachtwagens rijden bijna tot op je achterbumper.!!
Mark (10-9-2015 om 20:06)
Ben er langs gereden kon er weinig van zien, alleen een vrachtwagen die op de weg stond; vermoed dat de overige auto's al weg waren gesleept.
Cookie-instellingen beheren