Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Tegen vangrail na uitwijkmanoeuvre

Toegevoegd: 27-10-2015, 11.53 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Na een uitwijkmanoeuvre is maandagavond een 23-jarige Middelburger op de A58 bij Goes tegen de vangrail gereden. Niemand raakte gewond. De politie zoekt getuigen.


Het ongeluk gebeurde rond 18.10 uur in de rijrichting Bergen op Zoom. ​De 23-jarige Middelburgse automobilist reed samen met zijn 22-jarige bijrijdster over de A58. Voor hen reed een klein model personenauto, vermoedelijk in de kleur zwart.

Bij de afslag Goes gaf de bestuurder hiervan richting aan om de afslag te nemen. Hij of zij ging wat naar rechts, maar bedacht zich op een zeker moment en kwam weer terug op zijn eerdere rijbaan. Hiervan schrok de Middelburger zo dat hij uitweek naar links en de macht over het stuur verloor.

De auto begon te tollen, raakte de vangrail en kwam in de middenberm tot stilstand. Niemand raakte gewond. Na het ongeluk werd direct 112 gebeld. Rijkswaterstaat werd gewaarschuwd voor een mogelijke reparatie aan de vangrail. Dat bleek niet nodig, want deze bleek nauwelijks schade te hebben. De auto is weggesleept door een takelbedrijf.

Ongevallen
Op de A58 gebeurden gisteren nog twee ongelukken: Ter hoogte van Kapelle raakten rond 17.20 uur drie mensen gewond. Rond 19.10 uur vond ook nog een ongeval plaats op de oprit bij de Deltaweg (A256).


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren