Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Schade bij botsing in Vlissingen

Toegevoegd: 22-11-2015, 23.27 uur
Het ongeval in Vlissingen.
Het ongeval in Vlissingen.
© Foto: Justin Masius
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Zondagmiddag rond 16.30 uur heeft op de President Rooseveltlaan in Vlissingen een kop-staartbotsing plaatsgevonden.


Ter hoogte van de Adriaen Brouwerlaan was een automobilist op zijn voorganger gebotst. Een gealarmeerde ambulance heeft een inzittende gecontroleerd op letsel maar niemand bleek gewond geraakt door de aanrijding.

Een bergingsbedrijf heeft de achterste auto met de meeste schade weggesleept. De politie heeft van beide partijen verklaringen opgenomen. Het verkeerd werd tijdelijk over een rijbaan geleid.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kikker (23-11-2015 om 18:19)
Afstand is niet alles ... Je moet ook kunnen rijden en sommige situaties zijn niet te voorkomen. Dat kan van alles zijn.. Mensen maken wel is fouten ook ervaren bestuurders bejaarde en jongeren.. Zo lang er alleen materiële schade is dan was het vast een leerzame ervaring. Lekker blijven rijden en veel schadevrije (race) jaren allemaal... Grz kikker
kachehout (23-11-2015 om 08:27)
tja sommige snappen niet waarom ze afstand moeten houden, rekening houden met het onverwachte, plotseling kan iemand afslaan zonder richting aan te geven of plotseling remmen en dan pas richting aangeven. daarom afstand houden,ik zie dit zo vaak.
Cookie-instellingen beheren