Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 8 km

Koperdiefstal op spoor bij Lewedorp

Toegevoegd: 30-12-2015, 12.06 uur - Update: 30-12-2015, 16.43 uur
Door: Roland de Jong

LEWEDORP - Koperdieven hebben in de nacht van dinsdag op woensdag nabij het Mallardviaduct tussen Arnemuiden en Lewedorp hun slag geslagen. Dat schrijft wijkagent David Kaljouw op Twitter.


Volgens Kaljouw werd de diefstal tussen 05.00 en 06.00 uur gepleegd gepleegd bij het spoor. Dat gebeurde in de buurt van de Jonker Fransweg. De wijkagent roept mensen op die iets verdachts hebben gezien op of rond het spoor dit te melden. Volgens de politie is daarbij een dader gewond geraakt. "Spoorwegmonteurs van Prorail merkten bloed op en dit is vervolgens met behulp van een DNA-kit veiliggesteld voor onderzoek."

De politie vraagt artsen en koperhandelaren alert te zijn. "Mogelijk heeft de gewonde dief zich voor behandeling gemeld bij een ziekenhuis of een huisarts. Artsen die een persoon hebben behandeld, waarvan de verwondingen mogelijk in verband gebracht kunnen worden met deze zaak, kunnen zich melden via 0900-8844. Ook koperhandelaren wordt verzocht dit te doen als zij koper aangeboden krijgen van een persoon met duidelijke verwondingen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R (31-12-2015 om 11:27)
Als ik ontslagen wordt omdat ik te oud ben en vervolgens overal gekort wordt terwijl een niet NL alles gratis krijgt , dan is het eerste wat ik ga halen een betonschaar en een slijptol.En ga ik precies hetzelfde doen..!
Jan (30-12-2015 om 18:41)
Ik denk zelf dat de handelaar zijn eigen er niet druk om maakt ,want het is hem zijn brood ook ,als het om geld ga dan zijn allemaal het zelfde ,Tja nu is het koper morgen weer een overval en dit wordt alleen maar erger want deze mensen willen niet minder alleen maar meer , en de regering/ gemeentes stelen tenslotte ook,die geven het voorbeeld ook niet echt aan de mensen,ze doen allemaal maar of het beter gaat ?? en stelen zullen altijd wel blijven doen omdat de straffen niets voorstellen hier in Nederland, ze krijgen haast geld mee dan roepen verlies van inkomen,KOM OP MENSEN ONS NEDERLAND IS NAAR DE KLOTEN anders zullen deze gevallen niet zo vaak voor doen ,maar wij burgers mogen weer mee betalen aan deze diefstal op het einde
Cookie-instellingen beheren