Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
56 files van totaal 185 km

Automobilist rijdt hard langs alcoholcontrole

Toegevoegd: 17-01-2016, 12.31 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een automobilist heeft vannacht op Zuid-Beveland een stopteken genegeerd en daardoor een alcoholcontrole ontweken. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de bestuurder. Bij de controles werden ook twee personen betrapt op het rijden onder invloed van alcohol.


In Wemeldinge werd tussen 21.30 en 00.00 uur gecontroleerd op de Boulevard. In totaal werd van 46 bestuurders een blaastest afgenomen. Een 51-jarige man uit Lille in België had net teveel gedronken om nog te mogen rijden. Hij kreeg een proces-verbaal en een rijverbod van een uur. Ook een 38-jarige vrouw uit Biezelinge blies net boven de limiet. Zij kreeg een rijverbod van twee uur en eveneens een proces-verbaal.

Daarna verplaatste de controle zich naar Goes. Tussen 01.00 en 03.30 uur werden op de Albert Joachimikade 45 bestuurders aan een blaastest onderworpen. Hierbij constateerde de agenten dat er geen overtreders waren.

"Eén automobilist vond het nodig om keihard langs de controleplaats te scheuren en een stopteken te negeren. Het kenteken van deze personenauto is opgenomen en er wordt een onderzoek ingesteld naar de bestuurder van de auto. Hij kan een boete tegemoet zien en zijn gegevens worden vastgelegd in het bedrijfsprocessensysteem van de politie", aldus een woordvoerder.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (18-1-2016 om 07:20)
Wat stom om door een controle van politie die controleert op snelheid door te rijden terwijl zijn nummer bekend is dat zal geen kleine boete worden
Jan (17-1-2016 om 14:45)
ze konden niet even bij hem thuis langs gaan? wat raar
Albert M (17-1-2016 om 14:20)
Hahaha daarom hebben mensen geen respect voor politie en stop ! Was natuurlijk oost europees kenteken dus die mag gewoon doorrijden want justitie int geen boete's bij hun haha gaaf he in nederland mag je alles en je komt er rustig mee weg ook.. Oja en die mensen die coke en wiet gebruikt hadden die mochten dus weer doorrijden gewoon ? Weer alleen maar alcohol ?
Rien van der Wekken (17-1-2016 om 12:51)
Wel zuipen tijdens het rijden maar te laf om de consequencies te te dragen. BIG LOSER. Hoogste straf op leggen en rijbewijs afpakken.
Michelle (17-1-2016 om 12:44)
Die had waarschijnlijk een slok op!
Cookie-instellingen beheren