Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 30 km

Verdachte overval supermarkt opgepakt

Toegevoegd: 20-01-2016, 17.08 uur - Update: 20-01-2016, 19.37 uur
Door: Rolf de Feijter

VROUWENPOLDER - De politie heeft vanmiddag een man opgepakt die maandagmiddag in Vrouwenpolder een gewapende overval zou hebben gepleegd op de Plus supermarkt. Dat bevestigt de politie.


De verdachte, een 27-jarige man uit Oost-Souburg werd vanmiddag rond 14.30 uur opgepakt in Middelburg. De politie is de verdachte op het spoor gekomen door aanwijzingen van getuigen. Rechercheurs gaan verder met het onderzoek en gaan de verdachte horen over zijn betrokkenheid bij de zaak.

De overval vond afgelopen maandagmiddag plaats op de Plus supermarkt aan de Fort den haakweg. De overvaller kwam de supermarkt binnen en bedreigde een cassiere met een vuurwapen. De politie startte direct een grote zoekactie met onder andere politiehonden en een helikopter. De zoekactie werd uiteindelijk gestaakt, zonder resultaat.

De verdachte zou vanmiddag zijn opgepakt. Meer details over de aanhouding zijn nog niet bekend maar supermarkteigenaar Paul Corbijn laat op Facebook weten blij te zijn met de arrestatie. ''We zijn superblij dat dit figuur voorlopig van de straat is en dat hij er hopelijk eens over nadenkt wat hij mijn medewerkers heeft aangedaan'', aldus Corbijn.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michelle (20-1-2016 om 19:37)
Pak hem maar eens goed aan de veter!!
wim (20-1-2016 om 18:17)
Gelukkig gepakt de smeerlap, wat is het wederom snel door de politie deels opgelost toch weer door de politie die nog steeds niet gemist kan worden verdient weer een grote pluim wat het werk betreft.
peter (20-1-2016 om 17:30)
ik hoop met u dat hij een poosje van de straat is maar erg veel vertrouwen heb ik daar niet in
R (20-1-2016 om 17:30)
Zet nou n foto op facebook. Weten alle winkeliers wie ze niet in hun toco willen. Zo n uur in zn blote kont op de veerse dam zetten.Kantie afkoelen
Ronnie (20-1-2016 om 17:21)
Bravo hulde aan de politie
chris (20-1-2016 om 17:19)
opsluiten die gozer, heeft geen idee wat hij winkelpersoneel aandoet, die dagelijks bedreigd wordt en geen topsalaris hebben. personeel sterkte jullie zullen het nodig hebben.
Cookie-instellingen beheren