Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
64 files van totaal 219 km

Ravage na eenzijdig ongeluk Yerseke

Toegevoegd: 26-01-2016, 06.02 uur
Door: Roland de Jong

YERSEKE - De bestuurder van een open bestelwagen heeft vannacht in Yerseke behoorlijk wat schade aangericht bij een eenzijdig ongeluk.


De automobilist reed rond 04.45 uur over de parallelweg van de Zanddijk en raakte door onbekende oorzaak van de weg. De bestelwagen ramde enkele paaltjes, schoot de carpoolparkeerplaats over, reed tegen een grote houten meerpaal en kwam via het fietspad tegen een talud tot stilstand.

In zijn vlucht nam het voertuig ook nog een grote lantaarnpaal mee die vervolgens afbrak en waardoor de bedrading open kwam te liggen. De ambulancedienst is ter plekke gekomen om de bestuurder te onderzoeken. Over de aard en de ernst van diens letsel is niets bekend.

Bergingsbedrijf De Moor werd ingeschakeld om de bestelwagen, die bovenop de meerpaal tot stilstand was gekomen, van zijn plek te halen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arnold (27-1-2016 om 11:27)
Er staat toch nergens hoe snel er gereden is? Zit je bij de politie Wim?
wim (26-1-2016 om 18:46)
Je zal zo iets tegen komen hoe moet je die ontwijken, ik wil niets zeggen maar de snelheid heeft hierdoor wel aan mee gewerkt, anders kan zoiets niet mee maken
betwetter weet het wel (26-1-2016 om 07:05)
ik weet niet wat de oorzaak is, maar er is 1 ding belangrijk, ga uitgerust de weg op.
Cookie-instellingen beheren