Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Flinke toename inbraken regio Hulst

Toegevoegd: 28-01-2016, 16.37 uur
Door: Roland de Jong

HULST - De afgelopen weken is het aantal inbraken in de omgeving van Hulst en Sint Jansteen flink toegenomen. Dat meldt de politie op Facebook.


Volgens de politie is het, wil men het aantal inbraken verder terug kunnen dringen, erg belangrijk dat burgers opvallende zaken melden. Het kan dan bijvoorbeeld gaan om onbekende personen die veel aandacht hebben voor huizen, vreemde auto's die (meerdere malen) door de straat rijden of mensen die aanbellen met (vreemde) vragen.

De politie roept op om direct 112 te bellen wanneer zich een verdachte situatie voordoet.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
karel (29-1-2016 om 08:08)
Het pand in de frederickhendrickstraat die 2 moeten ze eens onder de loep nemen. Vinden ze het gek dat de inbraken gewoon door gaan??? Popo heb je niks aan als je ze nodig heb!
wim (28-1-2016 om 18:07)
Bewoners van deze dorpen werk mee gezien in verleden dat toch daardoor verschillende inbraken zijn opgelost blijft a.u.b.op je hoede. En werk mee.
Cookie-instellingen beheren