Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Winkeldievegge verstopt geitenkaas in onderbroek

Toegevoegd: 02-02-2016, 08.49 uur
Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN - Een winkeldievegge heeft maandagmiddag in Vlissingen bij een supermarkt gestolen kaas verstopt in haar onderbroek.


Het artikel dat de verdachte gestolen had werd direct teruggegeven aan de winkel. Toen politieagenten de winkeldief hadden aangehouden en vervolgens op het bureau aankwamen, hoorden zij een knisperend geluid vanuit de broek van de verdachte komen. De dievegge verklaarde dat het om haar maandverband zou gaan.

Uiteindelijk bleek dat de verdachte een verpakking met jong belegen geitenkaas in haar onderbroek verstopt had. De verdachte is na afronding van het onderzoek weer in vrijheid gesteld en kan binnenkort een boete op haar deurmat verwachten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
marco (2-2-2016 om 13:20)
Ik heb ineens een heel raar beeld bij een kaasfondue
Peter (2-2-2016 om 13:04)
Ik begrijp nu waar de uitgesproken geur en smaak van geitenkaas vandaan komt.
Dennie (2-2-2016 om 12:47)
"Kleinigeitje toch, dit?" "Het winkelpesoneel rook onraad, en schakelde direct de politie in" "De dievegge hield aan het voorval een boete en een gistinfectie over" "Schat, ga jij nog eens om een pakje van die franse stinkkaas" De vrouw kon echter enkel geitenkaas vinden, en besloot het creatief op te lossen. en als laatste: Het direct teruggegeven artikel bleek een doos bokkenpoten te zijn.
Nina (2-2-2016 om 12:16)
Die had van het stelen nog geen kaas gegeten
EM (2-2-2016 om 11:34)
Eet Smakelijk...(?)
R (2-2-2016 om 11:30)
leg die lucht maar eens uit als je s,avonds naast je man of vriend ligt.Had ze het beter in dr schoen mee kunnen nemen dan was het tenenkaas geweest.Ik zal er nu geen naam aan verbinden
Cookie-instellingen beheren