Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 33 km

Vrouw probeert tot 2 keer toe tas te roven

Toegevoegd: 16-02-2016, 11.19 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een 33-jarige vrouw uit Middelburg is vanmorgen aangehouden nadat ze tot twee keer toe had geprobeerd om een vrouw te beroven van haar tas.


Het slachtoffer stapte vanmorgen in Middelburg op de bus om naar haar werk te gaan. Ook de verdachte zat volgens de politie in de bus. Toen de verdachte in Vlissingen uit wilde stappen draaide zij plotseling richting het slachtoffer. Met een flinke duw probeerde de verdachte haar tas af te pakken.

Doordat haar slachtoffer niet meegaf verliet de vrouw vervolgens op de Edisonweg met lege handen de bus. "Kennelijk was de ‘nood’ hoog, want op straat deed zij een hernieuwde poging om een vrouw van haar tas te beroven. Ook dit maal zonder succes", aldus de politie.

De politie wist de verdachte aan te houden op de Oostsouburgseweg in Vlissingen. De vrouw is voor verhoor en nader onderzoek meegenomen naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. De verdachte zit nog vast.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren