Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Doorrijder ongeluk Goes aangehouden

Toegevoegd: 19-02-2016, 09.40 uur
Door: Roland de Jong

GOES - De politie heeft donderdag de automobiliste aangehouden die was doorgereden na een aanrijding met een voetganger op een zebrapad in Goes.


De botsing vond even voor 17.00 uur plaats op de Piet Heinstraat. Het slachtoffer, een 14-jarig meisje uit Borssele, stak volgens omstanders over op het zebrapad en werd daar geraakt door de auto. De automobiliste, die reed in een kleine witte personenauto, ging er vervolgens direct vandoor.

De politie wist de vrouw echter al snel te achterhalen. Rond 17.15 uur kon ze elders in Goes worden aangehouden voor het verlaten van een plaats ongeval. Volgens de politie gaat het om een 33-jarige vrouw uit Goes. Ze is verhoord en daarna weer heengezonden.

Het meisje liep bij de botsing kneuzingen op aan een onderbeen en/of voet.

Zie ook:
Meisje gewond op zebrapad Goes  (18-02-2016)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (19-2-2016 om 12:19)
Zulke bestuurders die geen verantwoording gevoel hebben rijbewijs af pakken voor een periode, vervolgens laten keuren of ze inderdaad geschikt zijn om een voertuig te kunnen besturen. Uiteraard ook een fikse geldboete. Asociaal gedrag keihard aanpakken.
truus (19-2-2016 om 12:13)
10 uur taakstraf en ze is er vanaf zoiets zal de straf wel zijn of helemaal niets geen straf
adriaan (19-2-2016 om 12:03)
Waarom heen gezonden??? Gewoon voor n week vast zetten in torentijd kan ze eens nadenken (indien mogelijk ) wat ze te weeg kan brengen met weg rijden i.p.v. hulp bieden.dit SCHAAMTELOOS wezen!1
leon (19-2-2016 om 11:56)
Deze persoon moeten ze in eerste plaats voor de kosten laten opdraaien en daarna het rijbewijs voor enkele maanden in nemen.
willy (19-2-2016 om 11:50)
dit is nu recht in dit land deze personen moeten niet heen worden gezonden maar berecht en niet met een werk stafje dan leren ze misschien wat.
Bumper; (19-2-2016 om 11:47)
ik hoop dat dat meisje haar ouders slim genoeg zijn om een claim in te dienen, jaren later kan ze alsnog problemen krijgen / oplopen van deze aanrijding. en dat aso vrouwtje in die auto moest zich de ogen uit haar hoofd schamen om door te rijden en een kind gewond achter te laten. kan dan ook niet begrijpen dat de politie zo iemand gewoon weer laat gaan, nachtje torentijd was beter geweest, hopelijk loopt ze tegen de verkeerde rechter aan die eens goed door pakt voor zulke aso,s
Cookie-instellingen beheren