Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 18 km

Dode bij ongeluk in Kruiningen

Toegevoegd: 18-03-2016, 22.12 uur - Update: 19-03-2016, 00.36 uur
Door: Roland de Jong

KRUININGEN - Bij een verkeersongeluk op de Olzendedijk in Kruiningen is vrijdagavond een persoon om het leven gekomen.


Het ongeluk werd rond 21.10 uur gemeld. Direct werden twee brandweerwagens, twee ambulanceteams en een traumahelikopter op pad gestuurd. Aanvankelijk ging men uit van een ongeluk op de Koksedijk maar die locatie werd bijgesteld naar de Olzendedijk, een straat die in het verlengde daarvan ligt.

Het slachtoffer is uit de auto gehaald maar overleden aan zijn verwondingen. Ter plaatse reed een personenauto tegen een boom. Vermoedelijk is er sprake van een eenzijdig ongeluk maar de afdeling Verkeersongevallen Analyse (VOA) van de politie heeft ter plekke onderzoek gedaan naar de toedracht van de aanrijding. De weg was tot 23.50 uur afgesloten.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Geert (19-3-2016 om 21:27)
Vreselijk dat dit s gebeurd! Ik wil de familie van Harte Gods nabijheid toewensen in dit enorme verlies! Maar er moet me nog iets van het hart: Waarom zijn er, als zoiets vreselijks gebeurd, altijd weer mensen die zo nodig moeten oordelen? Meulenberg hoe kunt u oordelen als u geen getuige was. Er zijn heel veel oorzaken op te noemen waardoor zo een ongeval kan gebeuren. Mensen laat dat de politie uitzoeken die zijn er voor opgeleid. Al die veronderstellingen en vooroordelen kwetsen de geliefden van een slachtoffer! En die mensen hebben net al moeilijk genoeg!!
Anno (19-3-2016 om 20:54)
De Beste stuurlui staan aan wal!!! We weten allemaal weer perfect hoe het is gekomen!!! Denk er ook even aan dat de familie dit kan lezen! Sterkte voor de familie en gecondoleerd met het verlies van jullie zoon.
Tom (19-3-2016 om 19:36)
Wat een onzin Anneke, als iedereen zich aan de snelheid houdt en zijn aandacht bij het verkeer houdt dan hoeven er ook geen ongelukken te gebeuren. Gezien deze schade heeft deze jongeman geen 60 km/u gereden... Sterkte aan de nabestaanden!
Bram (19-3-2016 om 18:25)
Volgens mij mag je maar 60km/ uur op deze weg...of zou hij een beetje harder hebben gereden?...
Johan (19-3-2016 om 16:58)
Nog een geluk dat er daar op dat moment geen ander reed.
mark (19-3-2016 om 16:09)
Verder alles goed Anneke!? Jij hebt ook altijd zwembandjes om, een kogelvrij vest aan, stootkussens aan alle kanten en een helm met laskap? Bomen horen buiten in de natuur, wees blij dat wij daar gebruik van mogen maken. Als je bang bent moet je binnen blijven, daar waar mensen horen!
Cookie-instellingen beheren