Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 24 km

Metingen brandweer voor stank Souburg

Toegevoegd: 05-04-2016, 11.26 uur
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - Inwoners van Oost-Souburg hebben gisteravond en vannacht meerdere keren geklaagd over stankoverlast.


Volgens de gemeente Vlissingen kwamen de meldingen uit de omgeving van de Ritthemsestraat en de Burgemeester Stemerdinglaan. Rond 00.30 uur werd besloten de brandweer ter plekke metingen te laten doen.

Nadat de brandweer onder prioriteit twee ter plekke was gegaan, werd inderdaad aan vreemde lucht waargenomen. De metingen van de brandweer leverden echter geen verhoogde concentraties van gevaarlijke stoffen op.

De stankoverlast is volgens de gemeente waarschijnlijk veroorzaakt door het gieren in de directe omgeving.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rick (5-4-2016 om 12:02)
Het is wat in deze tijd, kunnen de mensen nu niet anders meer dan klagen ? Over alles en nog wat moet er geklaagd worden. Gieren? Dat was vroeger ook al en dat kon je ruiken, so what............ In wat voor wereld leven wij dat er alleen nog maar geklaagd en gezeurd kan worden, wordt er niet goed van.
Cookie-instellingen beheren