Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Pizzabezorger mishandeld en beroofd

Toegevoegd: 05-05-2016, 13.02 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Woensdagavond is in de Glacisstraat in Vlissingen een 23-jarige pizzabezorger uit die plaats door twee bekenden van hem op hardhandige wijze van zijn geld beroofd.


Het slachtoffer kwam rond 18.50 uur naar het politiebureau in Vlissingen en deed daar aangifte van de beroving. Hij was even daarvoor, rond 18.15 uur door het tweetal geslagen en daarna van zijn geld beroofd.

Terwijl de man aangifte deed, meldden de twee daders zich telefonisch bij de politiemeldkamer. Ze vertelden dat ze in een woning aan de Wijenburg in Vlissingen zaten. Agenten gingen naar deze woning en hield het tweetal rond 20.30 uur aan. Het gaat om twee inwoners (25 en 27 jaar oud) uit Vlissingen.

De mannen zijn voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht. De twee verdachten zijn donderdagmorgen verhoord en kregen te horen dat ze voorlopig vast blijven zitten. De politie doet nog verder onderzoek. 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
W. Kruit (6-5-2016 om 10:40)
Wat een sukkels! Een bekende mishandelen en beroven. En, om het plaatje compleet te maken, jezelf daarna melden. Die moeten de bak niet in, die hebben een hersentransplantatie nodig...
wim (6-5-2016 om 06:39)
Wat een laffe streek om een pizabezorger tijdens bezorgen zijn geld af te laten geven die op die manier een centje bij te verdienen wel een wonder dat ze zich gemeld hebben op politie meldkamer
Hans (5-5-2016 om 15:25)
Zullen wel weer een taakstrafje krijgen en de mededeling van: " Niet meer doen hoor jogens.........". Flinke straf en dauw geven en met naam en toenaam in de krant, dan bedenken ze zich misschien volgende keer, laf en misselijk!
huh (5-5-2016 om 15:07)
je berooft op de dag van dodenherdenking een bekende en mishandeld hem en dan doe je daarna bellen ….oke te moeilijk voor mij …opsluiten en onderzoekje doen hersenen? waar zitten die.
Cookie-instellingen beheren