Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 28 km

Vlaketunnel enige tijd dicht na botsingen

Toegevoegd: 16-05-2016, 19.20 uur
Voor zover bekend raakte er niemand gewond.
Voor zover bekend raakte er niemand gewond.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

KRUININGEN - De Vlaketunnel op het traject van de A58 is vanmiddag in beide richtingen enige tijd afgesloten geweest na twee aanrijdingen.


Even voor 16.00 uur kwamen enkele personenauto's met elkaar in botsing op de rijbaan richting Bergen op Zoom. Volgens de Verkeersinformatiedienst (VID) was er sprake van twee ongevallen: één in en één voor de tunnel. Voor zover bekend raakte er niemand gewond. Wel moesten er voertuigen worden weggesleept.

De tunnel ging in beide richtingen dicht. Na een half uur kon de tunnelbuis richting Vlissingen worden vrijgegeven. Het verkeer in de andere buis reed enige tijd over één rijstrook. Rond 17.00 uur was de gehele Vlaketunnel weer vrij. Vanwege vakantie- en recreatieverkeer was het echter nog wel erg druk op de A58.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Matthijs (17-5-2016 om 11:40)
@Jet Ja het heeft met snelheid te maken. Namelijk met mensen die hun auto in de ABS trappen omdat ze een tunnel in rijden en daarna hinderlijk LANGZAAM gaan rijden. Als ze gewoon 130 zouden rijden, dan is er niets aan de hand. @Peter Het zijn zeer zeker niet alleen Duitsers. Ook buiten het vakantieseizoen zijn er genoeg idioten met NL kenteken die daar op de rem gaan staan omdat ze een tunnel inrijden.
Vlissinger (17-5-2016 om 11:01)
Gaat het goed P? de snelweg is daar precies hetzelfde, alleen een dak erboven, het moet gewoon 130 blijven anders krijgen we een file in de spits uren. gewoon leren rijden is de oplossing, het wordt tijd dat er een bijscholing komt voor elke automobilist, elke 5 jaar opnieuw examen!
albert (17-5-2016 om 07:06)
Feit is de meeste mensen niet kunnen rijden.. je heb altijd idioten die vol op de rem gaan staan voor een tunnel ineens 70 rijden.. Elke x ik met mijn truck 84 km per uur de tunnel in ga moet ik remmen voor mensen die 60 of 70 rijden en van 130 ineens vol op de rem gaan staan alsof er iets ergs is in de tunnel terwijl het gewoon een snelweg is met een dak erboven meer niet.. Ik sprak laatst een meisje bij de BP en vroeg haar waarom ze zo remde in de Vlake ? Zei ze ik ben bang voor tunnel ik denk altijd er misschien een hert loopt in het donker ofzo haha zulke mensen hebben een rijbewijs.. Toch om te huilen ??? Ik heb een buurvrouw die bang is in de regen te rijden maar wel de weg op gaat, dan ben je gewoon een moordenaar in mijn ogen
Ik (16-5-2016 om 21:54)
Peter, is geen kwestie van durven. In eigen land mogen ze niet harder dan 100 door een tunnel. Op safe spelen heet dat. Net of jij zo'n goede coureur bent in het buitenland?!
Condor60 (16-5-2016 om 21:26)
Sommige mensen oordelen al voordat ze iets hebben gezien of meegemaakt...
Jet (16-5-2016 om 21:20)
Wat is er toch aan de hand in die tunnel,dit is al het zoveelste ongeval Zou me niks verwonderen dat het met de snelheid te maken heeft (130 km).
Cookie-instellingen beheren