Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
20 files van totaal 70 km

Vlaketunnel enige tijd dicht na botsingen

Toegevoegd: 16-05-2016, 19.20 uur
Voor zover bekend raakte er niemand gewond.
Voor zover bekend raakte er niemand gewond.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

KRUININGEN - De Vlaketunnel op het traject van de A58 is vanmiddag in beide richtingen enige tijd afgesloten geweest na twee aanrijdingen.


Even voor 16.00 uur kwamen enkele personenauto's met elkaar in botsing op de rijbaan richting Bergen op Zoom. Volgens de Verkeersinformatiedienst (VID) was er sprake van twee ongevallen: één in en één voor de tunnel. Voor zover bekend raakte er niemand gewond. Wel moesten er voertuigen worden weggesleept.

De tunnel ging in beide richtingen dicht. Na een half uur kon de tunnelbuis richting Vlissingen worden vrijgegeven. Het verkeer in de andere buis reed enige tijd over één rijstrook. Rond 17.00 uur was de gehele Vlaketunnel weer vrij. Vanwege vakantie- en recreatieverkeer was het echter nog wel erg druk op de A58.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
P (16-5-2016 om 21:12)
Misschien buitenom het "ontsteek uw lichten" bordje nu ook een maximum snelheid invoeren daar van 100km, soms vlieg je door die tunnel met 130km en je stuiterd aan alle kanten er doorheen, het is niet een zeer stabiele weg en vooral een wat oudere auto kan daar slingeren.
Joh (16-5-2016 om 21:06)
Dat komt dat de toeristen in hun eigen land minder hard door een tunnel mogen en zodra ze in Nederland zijn denken ze dat het hier net zoals bij hun is.. daarom staat er altijd file voor de Vlaketunnel terwijl als men de borden eens goed leest men weet dat ze er gewoon 130 door mogen..
loes (16-5-2016 om 20:49)
ja men rijden nog vaak te dicht op elkaar, mischien borden ophangen met de tekst houdt afstand, de 2 sec.regel.
Ik (16-5-2016 om 20:41)
@Marco: Jou kan niks gebeuren op een "rechte weg" als het alleen van jou afhangt? Wat een onzin schrijf je daar zeg. Wat ik wel knap vind is dat je vindt met dt schrijft. Petje af.
WalterG (16-5-2016 om 20:23)
Sommige mensen hebben de gave om op de rem te trappen als ze "het donkere gat" van de tunnel inrijden. Toch is het zeker dat de weg gewoon doorloopt en dat remmen totaal ongewenst en overbodig is. Anderen willen juist lekker naar beneden racen, ook niet handig....
R (16-5-2016 om 20:06)
zou fijn zijn als omroep zeeland is verkeersinfo doorgeeft
Cookie-instellingen beheren