Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Koeien losgebroken in Kapelle

Toegevoegd: 20-05-2016, 08.42 uur
De losgebroken koeien. De losgebroken koeien.
De losgebroken koeien.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

KAPELLE - De politie is gisteren in Kapelle ingezet om twee losgebroken koeien weer naar hun wei terug te begeleiden.


Volgens de politie gingen de dieren 's middags op pad. "Het hekwerk kon de moedergevoelens niet tegenhouden want in het weiland waar beide dames gingen kijken, liep een onlangs van de moeder gescheiden kalf", zo schrijft de politie op Facebook.

De koeien zijn terug naar hun eigen wei begeleid en de boer heeft het hekwerk gerepareerd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Melli (20-5-2016 om 10:45)
Kalfjes horen dan ook bij hun moeder en hun melk te drinken! Vreselijk dat ze worden gescheiden! Ik ben blij dat ik geen zuivel meer gebruik en aan deze horror niet meer meedoe!
Renata (20-5-2016 om 10:40)
Leest lekker lustig he maar geeft wel goed aan wat dit dier (en alle anderen) voelen door de manier waarop er mee om gegaan wordt. En dan mogen deze dieren nog van "geluk" spreken dat ze daglicht gezien hebben en hun poten hebben kunnen strekken in hun veel te korte levens.
Cookie-instellingen beheren