Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Fietser rijdt door na botsing met auto

Toegevoegd: 22-05-2016, 14.10 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Een 26-jarige dronken Goesenaar is vannacht aangehouden voor het verlaten van de plaats van een ongeval zonder zijn identiteit kenbaar te maken.


Politieagenten die op de Oostsingel in Goes stonden werden door een getuige geattendeerd op het voorval. “De getuige had gezien dat de man tijdens het fietsen op een geparkeerde auto was gevallen. De man was hierna doorgereden maar de getuige zette de achtervolging in en bracht de doorrijder vervolgens naar de politie”, zo vertelt een politiewoordvoerder.

De auto bleek lichte schade opgelopen te hebben. Omdat de politie de tenaamgestelde niet te pakken kreeg heeft men een briefje achtergelaten voor de eigenaar. Er is nog geen aangifte gedaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joop (26-5-2016 om 07:55)
@ t is wat Een geparkeerde auto die tegen een fietser valt?
t Is wat (22-5-2016 om 19:27)
...meestal is het andersom....
bas (22-5-2016 om 16:39)
een passant en ik zagen deze jongen weg 'fietsen' en vallen op de motorkap van een auto, beide twijfelde we niet, ik rende achter deze man aan die opeens best snel kon fietsen. de andere man ging op de fiets richting de politie die toevallig al op de parkeerplaats aanwezig was. ik heb de jongen in zijn kraag gevat en als burger staande gehouden , niet veel later kwamen de man op de fiets en de politie de hoek om en nam de politie de (dader) over. toch fijn dat er mensen bestaan die niet blijven staan en niets doen, dus nogmaals mijn dank aan de man op de fiets
Cookie-instellingen beheren