Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Man vast voor dreigen met messen

Toegevoegd: 27-05-2016, 10.36 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Een bewoner van een het tijdelijke asielzoekerscentrum (AZC) bij de Zeelandhallen in Goes is vrijdagmorgen aangehouden omdat hij de beveiliger had bedreigd met messen.


Agenten kregen de melding over de bedreiging bij het Da Vinciplein rond 01.30 uur binnen. De beveiliger bleek samen met een collega een ronde te hebben gedaan. Toen daarbij werd geconstateerd dat er uit één van de kamers luide muziek kwam, spraken zij de bewoner aan en vroegen zij deze om de muziek zachter te zetten.

De beveiliger zag vervolgens dat de man een mes van tafel pakte en een steekbeweging in zijn richting maakte. De beveiliger stapte achteruit en is weggelopen. Nadat de politie ter plekke was gekomen kon de verdachte, een 27-jarige man, worden aangehouden. Het mes bleek te bestaan uit vier aan elkaar geplakte keukenmessen. Deze zijn in beslag genomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
sentenial (27-5-2016 om 10:52)
Gelijk op de eerste de beste rubberboot terug van waar hij vandaan komt. We zijn veel te soft en te tolerant geworden in dit land. ik mag voor dit soort type's elke dag naar mijn werk om hun te onderhouden en daarnaast mag ik alles zelf betalen en die ondankbare lui krijgen alles in hun schoot geworpen. De echt vluchtelingen zijn voor mij van harte welkom maar niet dit soort en onze regering laat ze gewoon toe en doen net of ze achterlijk zijn.
Ron (27-5-2016 om 10:46)
De minister heeft gezegd, dat een misdrijf plegen een reden is, om iemand het land uit te zetten. Iemand met een wapen bedreigen is voldoende, om deze man een enkele reis te geven.
Cookie-instellingen beheren