Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

70-Jarige slaat fietser in Zierikzee

Toegevoegd: 02-06-2016, 10.58 uur
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - Een 70-jarige man uit Scharendijke is woensdagmiddag gearresteerd omdat hij een 25-jarige man uit Zierikzee zou hebben mishandeld.


De 25-jarige man fietste rond 14.30 uur over het Havenplein in Zierikzee toen de 70-jarige man op hem af kwam lopen en tegen zijn fiets trapte. De man belemmerde hem vervolgens om door te fietsen en maakte op agressieve wijze kenbaar dat hij vond dat ter plekke niet gefietst mocht worden.

Er ontstond een woordenwisseling en de arrestant gaf het slachtoffer enkele vuistslagen tegen zijn gezicht. De man is aangehouden en ingesloten. Na verhoor mocht hij naar huis. Het slachtoffer deed aangifte van mishandeling.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wilhelmina (2-6-2016 om 15:57)
Ja het is niet goed te praten als men op het havenplein niet mag fietsen, en dat dan toch doet, maar heeft iemand van 70jaar ook niet het fatsoen omdat met woorden op te lossen dan agressief te handelen. Wij als ouderen zijn een voorbeeld voor de jeugd, om het met woordjes op te lossen, maar hier heeft deze meneer, niet over na gedacht. ook zeker niet over normen en waarden. Als we nu allemaal politie agent gaan spelen, hebben we er een dag taak bij, ik bedoel maar zo kunnen we nog wel even door gaan.
Pieter (2-6-2016 om 15:39)
Ja, moet je maar niet fietsen op het voetpad of een gebied dat verboden is voor fietsen. Vaak wordt je als wandelaar van het pad gereden door zo'n voorbij crossend fietser. De politie is te laks om hier iets aan te doen en zegt "We verwachten dat de mensen beschaafd genoeg zijn om niet te fietsen in een voetgangersgebied". Ik denk dat deze 70-jarige man al dikwijls fietsers geattendeerd heeft op hun foute gedrag, maar waarschijnlijk diverse keren uitgelachen of uitgejoeld is door fietsers. Ik kan de actie van deze man dus goed begrijpen. Hulde voor deze man!
Max (2-6-2016 om 15:34)
WTF gaan we dit gedrag van die ouwe nu ineens goed keuren, omdat je daar niet mag fietsen??? Volgende week gooien een steen door je ruit als je te hard rijd Of steken ze je auto in de brand als je fout geparkeerd staat
Pino (2-6-2016 om 15:31)
Nee, geweld is een zwaktebod en nooit goed te praten. Bij wet verboden, dus de politie doet niet anders dan zijn werk (maar de politie kan het toch nooit goed doen in de ogen van velen)
Erwin (2-6-2016 om 15:07)
De politie doet er in ieder geval niks aan..... kijk tegenwoordig in de winkelstraten !! Maar een man van 70 oppakken kunnen ze dan weer wel !! Het zijn en blijven nou eenmaal stoere jongens bij de politie in Nederland !!!
Max (2-6-2016 om 14:44)
Totaal geen respect meer die ouderen van tegen wording Ha ha ha
Cookie-instellingen beheren