Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
64 files van totaal 266 km

Bejaarde breekt bekken na duw

Toegevoegd: 21-07-2016, 13.40 uur
Door: Manfred Berrevoets

ZOUTELANDE - Gisterenmiddag is een 70-jarige man uit Zoutelande op de Boulevard in zijn woonplaats door een onbekende jongen achterover geduwd en heeft daarbij een gebroken bekken opgelopen. De politie is op zoek naar getuigen.


Het slachtoffer zat omstreeks 14.30 uur op een bankje bovenop de dijk van Zoutelande ter hoogte van hotel De Distel. Op een gegeven moment ziet hij een donkerkleurige bromscooter over de dijk zijn richting op rijden. Omdat deze over een voetpad rijdt, staat de man op en houdt de bestuurster tegen en zegt dat zij hier niet mag rijden.

De jongen die achterop zat stapt af en begint direct grof te schelden. Vervolgens loopt hij op het slachtoffer af en geeft hem een duw. Door de kracht valt de man achterover en breekt zijn bekken. Hij is voor behandeling opgenomen in het ziekenhuis.

Het slachtoffer kan alleen van de jongen een redelijk signalement geven. Het gaat om en getinte jongen met kort haar. Hij draagt op dat moment een driekwart broek met een licht shirt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michelle (21-7-2016 om 13:55)
En niemand heeft wat gezien?
Cookie-instellingen beheren