Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 15 km

Motorrijder maakt wheely voor politieauto

Toegevoegd: 03-09-2016, 17.26 uur
Door: Manfred Berrevoets

RENESSE - Tijdens een surveillance van de politie in Renesse is het rijbewijs van een motorrijder ingevorderd. De man maakte voor een politieauto een wheely.


De agenten reden met een politiejeep op de Stoofweg bij Renesse. Voor hen reed een motorrijder die een wheely maakte en vervolgens met hoge snelheid Renesse in reed. De man is aan de kant gezet en zijn rijbewijs is ingevorderd.

De Officier van Justitie zal een beslissing nemen over de teruggaven van het rijbewijs en de strafmaat.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees kaas (4-9-2016 om 12:13)
Helaas mag dit niet al is het als je het goed doet absoluut niet gevaarlijk als je de motor goed beheerst. Maar het mag niet. En de politie kan niet zien goed goed je de motor beheerst. Daarom standaard artikel 5 procedure. Ik zou het dan ook niet doen in een drukke stad maar buiten de stad zeker wel.
sluiskillenaar (4-9-2016 om 09:12)
A. de politie ziet er de humor van in, en complimenteert de rijder over z,n beheersing van zijn motor, of B. de politie ziet er de humor niet van in, en vordert z,n rijbewijs in, onder artikel 5.... duidelijk B. dus...jammer..... vroeger had de politie wel humor....
un egte zeeuw (4-9-2016 om 08:33)
word er in de wegen verkeer's wetgeving niet gesproken over verkeer op meer dan twee wielen ? Zolang hij zijn twee handen aan het stuur houd heeft hij de volle controle over het voertuig , anders zou hij geen wheely kunnen uitvoeren ! Fout mr de overijverige politie . Stel : wat als mr de motor rijder even de controle over zijn voertuig ( bij het optrekken ) kwijt zou zijn en het voertuig zou op zijn achterwiel er van door gaan ,,,,, prima onder controle gehouden motorrijder , Keurig gedaan .
albert (4-9-2016 om 01:16)
Dat is nier erg slim...
kees (3-9-2016 om 20:47)
was waarschijnlijk niet de slimste om dat voor een politie wagen te doen
John (3-9-2016 om 20:07)
Je mag tegenwoordig ook niets meer zeg !!!
Cookie-instellingen beheren