Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Wielrenner gewond na val Vlissingen

Toegevoegd: 16-09-2016, 19.55 uur
De hulpdiensten in Vlissingen.
De hulpdiensten in Vlissingen.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Een wielrenner is vrijdag aan het einde van de middag gewond geraakt na een val in Vlissingen.


Het voorval vond rond 16.40 uur plaats. De fietser reed over de Edisonweg toen hij ter hoogte van de Energieweg ten val kwam. Mogelijk kwam de man in botsing met een personenauto.

Het slachtoffer is ter plaatse behandeld in een politiebus en vervolgens naar het ziekenhuis gebracht.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
rien quist (17-9-2016 om 12:26)
ik wil niet zeggen dat hier de fietser schuldig is,maar meestal wanneer ze met een grote groep rijden ,het net blinde paarden zijn. alles en iedereen moet en zal opzij,want anders moeten ze achter elkaar gaan rijden en hun snelheid minderen. j ,das teveel gevraagt voor deze topsporters
Daarom (17-9-2016 om 11:59)
@zoetemelk: Je stigmatiseert. De fietser is hoogstwaarschijnlijk aangereden door een auto die afsloeg, oftewel de fietser had voorrang. Aangezien je hier regelmatig de racefietsers veroordeelt, moet je eens stoppen met iedereen over één kam te scheren. Racefietsers lijken net automobilisten, er zitten zowel goede als slechte bij!
zoetemelk (17-9-2016 om 10:14)
en daar is de volgende. gaat echt tijd worden dat deze groep van brokkenpiloten eens les gaat krijgen
Mark (16-9-2016 om 20:27)
Altijd al een gevaarlijk kruispunt geweest. Automobilisten letten niet op het fietspad. Vooral als ze vanaf de Edisonweg de Oude veerhavenweg willen opdraaien. Of ze blokkeren het fietspad of ze kijken maar één kant op waardoor je op je fiets (bijna) geschept wordt.
Cookie-instellingen beheren