Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Spookrijder in Westerscheldetunnel

Toegevoegd: 02-12-2016, 21.23 uur - Update: 03-12-2016, 13.44 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De Westerscheldetunnel (N62) is vrijdagavond in beide richtingen afgesloten geweest nadat een spookrijdster was gesignaleerd.


De spookrijdster reed in eerste instantie op de reguliere wijze door tunnel in de richting van Borssele. Op een gegeven moment besloot ze echter om te keren en hierdoor begon de automobiliste dus tegen de richting in te rijden. Rond 19.55 uur werd daarom uit voorzorg de volledige Westerscheldetunnel afgesloten.

Enige tijd later keerde de spookrijder opnieuw. Ze werd bij de uitgang opgewacht door de politie. De auto werd bestuurd door een vrouw uit Polen. Ze zat in de auto met haar dochtertje. De bestuurster heeft ter plaatse een blaastest afgelegd maar ze bleek geen alcohol te hebben gedronken.

Rond 20.10 uur was de tunnel weer helemaal beschikbaar. De vrouw is voor verhoor en verdere afhandeling meegenomen naar het politiebureau in Terneuzen. Ze kreeg een boete voor het spookrijden in de tunnel. Hierna mocht ze het politiebureau verlaten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ad (3-12-2016 om 11:48)
Wat 'n rare reacties...
Jan van Souburg (3-12-2016 om 10:59)
Door de week wordt er op RTL7 tussen 19:00 en 19:30 een verkeersprogramma uitgezonden. De uitgezonden beelden zijn voornamelijk in Oost Europa en met name in Polen opgenomen, dit verklaard veel van het rijgedrag van deze automobilist in de WST. En een Pools woord versta ik heel goed, in het Nederlands is dat idioot.
p van d (3-12-2016 om 08:52)
Haha leuk hey al die Oost-Europeanen die alles mogen hier... Boetes krijgen ze niet en dat weten ze donders goed.. Trucks ook die rijden allemaal 100 hier en traject-controle bij Bergen op Zoom interesseert ze ook niks ze rijden overal hard en inhalen waar het niet mag..Ze krijgen een berisping van oom agent ''dat mag niet hoor, niet meer doen'' en vervolgens gaan ze lachend verder want geen 1 incassobureau durft naar polen of roemenie te gaan om boetes te innen hahaha lang leve Europa en bij ons gaan elk jaar de bekeuringen omhoog om die kosten van dat soort figuren te betalen !!!
Dennis (3-12-2016 om 08:14)
Rutte is super duidelijk, buitenlanders die hier geen status hebben en voor problemen en gevaar zorgen moeten gauw opdonderen uit ons land. Toch tenminste de rijbevoegdheid in ons land ontzeggen voor deze persoon want duidelijk dat die onze verkeersregels niet snapt en zijn buitenlandse rijbewijs, en zijn buitenlandse auto hier helemaal niet aan onze regels voldoen en dus gewoon ongeldig zijn. Maar ja, de rijken hebben er economisch belang bij onderbetaalde arbeid, dus dan mag het ineens wel.
Cookie-instellingen beheren