Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 38 km

Vlissinger mishandeld bij verkeersruzie

Toegevoegd: 28-12-2016, 11.23 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een Vlissinger is dinsdagavond naar het ziekenhuis gebracht nadat hij was mishandeld tijdens een verkeersruzie. Dat gebeurde in zijn woonplaats.


Het slachtoffer fietste rond 20.00 uur over de Langeleenweg. Hij kwam vanuit de richting van de Sloeweg en ging richting de wijk Bossenburgh. Op een gegeven moment haalde hij twee mannen in. Hierbij raakte hij één van de twee fietsers.

De mannen reageerden volgens het slachtoffer in eerste instantie met verbaal geweld. Dit mondde echter uit in een fikse mishandeling. “Het slachtoffer heeft verklaard dat hij meerdere klappen op het hoofd kreeg, in de berm viel en dat de mishandeling hierna nog verder doorging”, aldus een woordvoerder van de politie.

De daders vluchtten weg richting de wijk Papegaaienburg. Het slachtoffer werd ter plekke door de ambulancedienst onderzocht. Hij werd bebloed en met meerdere bulten voor nader onderzoek per ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. De politie heeft nog in de wijk naar de daders gezocht maar deze werden niet meer aangetroffen.

Van de twee is het volgende signalement beschikbaar: Dader 1 was blank en had een normaal postuur maar was lang van stuk. Hij was brildragend, droeg een zwarte jas met een grote capuchon en verplaatste zich op een opa-fiets. Van de tweede dader is alleen bekend dat hij een blanke huidskleur en een normaal postuur had. De leeftijd van de twee is niet duidelijk.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (28-12-2016 om 17:03)
Beetje sneu weer hoor, gevalletje stresshormoon te hoog zeker? @Vlissinger, andere nick nemen aub. 2e keer dat ik dit vraag.
jan (28-12-2016 om 16:43)
weer zo'n beroerde wielrenner die niet waarschuwt en veel te hard langs rijdt??
Vlissinger (28-12-2016 om 15:19)
Duidelijk een gevalletje psychopathie want dat ze geen empathie hebben voor het slachtoffer blijkt wel uit het kopschoppen wat deze gekken altijd doen maar als ze gepakt worden dan hebben ze ineens zooooveel spijt en janken ze het uit met krokodillen tranen. En dan krijgen ze een taakstrafje terwijl het slachtoffer mentale schade blijft houden. Rare wereld.
P (28-12-2016 om 13:45)
Is de titel dan niet "dader aanrijding wordt mishandelt door slachtoffers"??
Cookie-instellingen beheren