Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee ongevallen op A58, geen gewonden

Toegevoegd: 13-01-2017, 19.34 uur - Update: 13-01-2017, 21.51 uur
Het ongeluk ter hoogte van Rilland. Het ongeluk bij de afslag Goes.
Het ongeluk ter hoogte van Rilland.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Op het Zeeuwse deel van de A58 zijn vanavond twee ongevallen gebeurd. Voor zover bekend raakte bij beide incidenten niemand gewond.


De eerste keer ging het rond 16.00 uur mis in de bocht van de afrit van de A58 richting Goes. Ter plekke raakte, mogelijk als gevolg van plaatselijke gladheid, een voertuig van de weg. Een bergingsbedrijf heeft de personenauto weer op de weg getrokken.

Het tweede ongeluk vond rond 18.25 uur plaats op de rijbaan richting Bergen op Zoom. Een personenauto reed hier ter hoogte van Rilland in de middenberm tegen de vangrail. Volgens de politie was hier sprake van een eenzijdig ongeval met alleen materiële schade.

De brandweer werd opgeroepen nadat was gemeld dat er mogelijk sprake was van een autobrand. Ter plekke bleek er echter geen brand te woedden. De brandweer heeft wel het wegdek nog gereinigd en het bergingsbedrijf geassisteerd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
P van D (14-1-2017 om 00:20)
Ja mensen weten niet meer hoe ze moeten rijden en geven altijd het weer de schuld.. Ik lees het kwam door de gladheid dus hij krijgt dan alles vergoed via de verzekering van moeder natuur ? Het was niet zijn schuld maar het kwam door de gladheid, pffff laat me niet janken zeg het is ALTIJD de schuld van de bestuurder die een fout maakt.. Ik heb zelf een slipcursus gedaan en rijd al 25 jaar schadevrij en heb een rally-licentie behaald ook en heb alle soorten ijs en sneeuw meegemaakt door Europa heen.. Jongens denken dat ze door een snelle verlaagde auto en brede banden beter kunnen rijden !! Juist door die brede banden heb je minder draagvlak en glijd je sneller weg in regen of sneeuw, dat is heel mooi met droog warm weer maar niet nu
A58 (13-1-2017 om 22:50)
@Anoniem; Over het algemeen denken bestuurders in Audi's, BMW's en Mercedes sowieso altijd dat ze harder kunnen en meer mogen dan de rest, zelfs met slecht zicht. Daarbij hebben ze hun eigen regels waaronder bumperkleven, geen richting aangeven en vooral...LINKS rijden!
Bassie (13-1-2017 om 22:14)
A58 wordt russisch roulette, er wordt veel en veels te hard gereden( met dank aan onze minister) ; en wat levert het uiteindelijk op? 8% meer file, 8% meer ongelukken waarvan sommigen helaas met dodelijke afloop, kortom WE zijn dus niet goed bezig !
Vanessa van Belzen (13-1-2017 om 21:58)
Ik zou niet meteen oordelen als ik jou was, ik was het namelijk zelf in de bocht en heb zeker niet te hard gereden!
Anoniem (13-1-2017 om 20:18)
Zou mij niet verbazen als er te hard gereden is met het slechte weer. Reed er zelf ook, en sommige mensen kwamen met een rotgang voorbij rijden, terwijl het zicht minder dan 50 meter was.
Cookie-instellingen beheren