Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken man ramt auto tijdens achtervolging

Toegevoegd: 08-02-2017, 14.56 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Tijdens een wilde achtervolging door Vlissingen heeft een dronken automobilist vannacht een ander voertuig geramd. De man is aangehouden.


Agenten zagen de man rond 01.40 uur in een personenauto rijden over der Bloemenlaan. Hij zat even daarvoor als passagier in een auto. Bij een vrijwillige blaastest bleek toen dat hij teveel alcohol had gedronken. Toen de agenten hem daarom in de Bloemenlaan wilden controleren, gaf hij gas en reed er hard vandoor.

Er ontstond een achtervolging en in een bocht bij de Geraniumlaan verloor de man de controle over het voertuig en botste hij tegen een geparkeerde personenauto. De man ging er in eerste instantie opnieuw vandoor maar stopte even later alsnog op de Margrietenlaan. De bestuurder bleek een 20-jarige Middelburger te zijn.

Op het politiebureau werden na zijn arrestatie enkele zakjes met poeder aangetroffen. De politie onderzoekt of er sprake is van drugs. Tijdens een uitgebreide ademanalyse blies de man, een beginnend bestuurder, 405 Ug/l. Dat betekent dat hij ruim vijf keer te veel alcohol op had. Zijn rijbewijs werd ter plekke ingenomen.

De Middelburger werd volgens de politie afgelopen november ook al betrapt op het rijden onder invloed.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
P van D (8-2-2017 om 15:51)
Goedzo pakken die gasten mooi !!! En ook eens gaan controleren op drugs want alleen alcohol is al sinds de jaren 90 achterhaald.. Drugsgebruik is een veel groter probleem..Ik hoop niet hij met een boete weer naar huis is gestuurd ? Dit was gewoon een misdaad doorrijden na stopteken en onder invloed zijn, dan ben je gewoon een moordenaar en mag je van mij 10 jaar cel krijgen !
Freekje (8-2-2017 om 15:46)
Bloemenbuurt Vlissingen, de parel van Zeeland........
Cookie-instellingen beheren