Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Jongen door groepje mishandeld in Middelburg

Toegevoegd: 21-02-2017, 20.54 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een 17-jarige jongen uit Middelburg is maandagavond in zijn woonplaats mishandeld door een groep jongens.


De jongen liep volgens de politie rond 19.00 uur samen met een vriend door het tunneltje onder de spoorlijn bij het NS-station aan de Kanaalweg. Toen de twee de tunnel uitliepen aan de Dauwendaelse zijde van het station kwam een viertal jongens het duo tegemoet gelopen.

Eén van de jongens sloeg het slachtoffer vervolgens meerdere malen in zijn gezicht. Na deze eerste mishandeling liepen de vrienden weg richting de Segeerssingel. Hier werden ze echter ingehaald door het groepje en opnieuw kreeg het slachtoffer klappen.

Na de tweede mishandeling renden de geweldplegers terug richting het station. De politie zoekt getuigen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
P (22-2-2017 om 21:45)
Wat is realiteit? Door te benoemen dat iemand een kleurtje heeft? Dat is niet wegkijken maar dat is het sluiperig invoeren van een bepaalde haat op te zetten en tevens dan, elk persoon van die afkomst te demoniseren.Ik wordt moe van lui zoals jij die denken door een huidskleur of afkomst te benoemen zichzelf of een ander in een positie te mogen zetten om zichzelf gratie te geven om te discrimineren, want zeg nou zelf op straat veroordeel jij ze allemaal ongeacht daad of levenswijze. Doe aub niet alsof je zelf zo begaan bent met de slachtoffers of dat je hier reageerd omdat je de goede samaritaan bent, na 70 jaar 4 mei herdenkingen is het misschien tijd voor jou om te gaan nadenken over je denkwijze naar "minderheden" arm slachtoffertje.
M (22-2-2017 om 14:58)
@P Heeft niets met haat te maken maar met realiteit. Eigenlijk weet iedereen het al, maar het signalement wordt bewust verzwegen. Wordt een beetje moe van die wegkijkers die over haat beginnen omdat ze de realiteit niet willen inzien.
P (22-2-2017 om 10:38)
Signalement zoekers hier is puur om één reden, niet om het slachtoffer te helpen maar om te wijzen of de hoop hebben te kunnen wijzen naar mensen met een bepaalde tint. Let wel dat een aktie van bepaalde mensen of jongeren geen vrijbrief is om je eigen haat te mogen en kunnen botvieren.
Noortje Westland (22-2-2017 om 09:34)
Na vlissingen lijkt middelburg nu ook tot een no-go area te vervallen.
AK (22-2-2017 om 09:29)
Waar zijn we mee bezig
chuckles (22-2-2017 om 09:01)
K en erik zo groot is midburg toch niet als je (toevallig) wat hebt gezien vraagt de politie om ff contact op te nemen
Cookie-instellingen beheren