Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Riet in brand langs Bunkerpad Vlissingen

Toegevoegd: 26-03-2017, 13.37 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij het Bunkerpad naast de Abeelseweg in Vlissingen heeft zondagochtend riet langs een slootkant in brand gestaan.


De brand werd even na 11.00 uur gemeld als zijnde bij het Sportpad maar die locatie bleek dus niet geheel juist. Een blusvoertuig van de post Stromenweg in Middelburg ging ter plaatse om de brand te blussen.

De inzet van één straal hoge druk bleek voldoende om de vlammen te bedwingen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissingse (27-3-2017 om 06:48)
Uiteraard ga je heldhaftig een brandje staan blussen met je schoenen Vlissinger, ik kijk wel uit, ik zou zelf ook geen risico nemen. Gelijk hebben ze dat ze de brandweer bellen. De vraag is wie zoiets in de fik steekt, om 9.00 was er nog niets aan de hand. Wel Kapotte bierflessen op het fietspad, stoer hoor!!!!!
Vlissinger (26-3-2017 om 17:37)
overal de hulpdiensten voor bellen, geld verspilling voor een berm. trap er zelf een paar keer op dan is het ook uit!
Cookie-instellingen beheren