Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 41 km

Bedreiging met mes tijdens ruzie hondenbezitters

Toegevoegd: 04-04-2017, 16.58 uur - Update: 04-04-2017, 17.02 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft vanmiddag in het centrum van Vlissingen iemand aangehouden die een ander zou hebben bedreigd met een mes. De bedreiging vond plaats tijdens een ruzie tussen twee hondeneigenaren.


De bedreiging vond rond 13.30 uur plaats in de omgeving van het Arsenaalplein bij de Oranjedijk. De persoon die zou zijn bedreigd had een border collie bij zich. De verdachte, de bezitter van een chihuahua, droeg volgens de politie op zijn heup zichtbaar een mes. Hij werd hierop aangehouden in de Walstraat en overgebracht naar Torentijd.

Volgens de politie is de arrestant een 64-jarige Vlissinger. De eigenaar van de border collie is een 32-jarige plaatsgenoot. Hij heeft aangifte gedaan. De politie is nog op zoek naar getuigen van het incident maar heeft al wel een vermoeden over de aanleiding voor de ruzie. “Het lijkt erop dat de ruzie te maken had met het gedrag van één van de honden”, aldus de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pekaar (5-4-2017 om 08:42)
honden ? ik dacht dat een chiuaha een soort knaagdier was. zoiets als een rat. maar overlast van vechtende honden en hun baasjes, is redelijk normaal, net als hun stront die ze overal achterlaten. het zal wel in het soort asociaal volk zitten denk ik. want wie loopt er nu als crocodile dundee met een mes op de heup ? dan spoor je toch ook niet.
adrie (5-4-2017 om 08:20)
Honden gewoon weren uit de stad en uit winkels. Vind het altijd vreselijk vies als ik iemand zo,n soort veredelde rat in een winkelwagentje zie zetten. BRBRBR Laatst pieste een hond tegen mijn fiets die gestald was tegenover c en a. Eigenaren deden niet eens de moeite beest weg te trekken en toen ik er netjes wat van zei kon ik een grote mond terug krijgen. Als je een hond , kat of wat voor beest wilt houden ... ok... maar bezorg anderen geen overlast met jouw dier
Jan (4-4-2017 om 19:54)
Het lijkt erop dat de ruzie te maken had met het gedrag van één van de honden”, aldus de politie. Wel ik denk eerder het gedrag van de mensen ,als je met een mes van huis gaat dan ga je met voor bedachte raden van huis, een normaal mens loopt niet met een mes in zijn zak ,maar de justitie zal zeggen wel daar zijn de meningen over verdeeld sap zoetig recht systeem wat we hier hebben in Nederland voor deze incidenten. Maar al zou de hond bijten wel dan weet je wat er ga gebeuren HOND IN SLAPEN dan zijn ze wel wakker bij justitie en politie OF JE SCHIETEN JE HOND KAPOT TER PLAATSE
Ja-Ja (4-4-2017 om 18:16)
Daar lopen de honden van de honden"liefhebbers"vaak los. Als honden"liefhebbers'nou eens ALLEMAAL hun hond aan een lijn houden dan zou er veel minde problemen zijn over honden.Dat komt door de eigenaar van de hond. En niet een lijn waarvan de afstand +/- 10 meter van het "Bazie"[in] is.
Cookie-instellingen beheren