Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 50 km

Auto belandt in sloot na ongeluk Sluis

Toegevoegd: 27-04-2017, 21.42 uur
Door: Manfred Berrevoets

SLUIS - Een automobiliste is vanavond in Sluis met haar auto van de weg geraakt en in de sloot tot stilstand gekomen.


Het eenzijdige ongeval vond rond 19.30 uur plaats op de Rondweg (N253). Door nog onbekende oorzaak kwam de auto van de vrouw in de rechterberm terecht. Door een stuurcorrectie raakte de vrouw vervolgens aan de linkerkant in de berm, reed een boom omver en kwam in een sloot langs de parallelweg tot stilstand.

Er werd na de melding een ambulance opgeroepen maar de bestuurster kon zelf uit de auto komen. De vrouw is nagekeken in een ambulance naar raakte niet gewond. De auto is weggesleept.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bestuurster (28-4-2017 om 20:24)
Ik kan, als de vrouw in kwestie, u ervan verzekeren dat ik tijdens het rijden mijn mobiel niet heb aangeraakt. Het gebruik van mobiel achter het stuur vind ik namelijk ook ontzettend gevaarlijk en ik zou me daar dus nooit schuldig aan maken. Ik was de binnenspiegel aan het verstellen waardoor ik mijn aandacht op de weg verloor. Laten we blij zijn dat er geen gewonden zijn gevallen en ik zou u willen vragen om uw vooroordelen in het vervolg voor u te houden.
Anoniem (28-4-2017 om 20:00)
En wat als ze niet haar gsm gebruikte tijdens het rijden? Wat als ze bijvoorbeeld gewoon haar spiegel verstelde? Belachelijk dan de mensen die de reacties hiervoor meteen een vooroordeel hebben. En als AntiGSM zo ver mogelijk uit de buurt wil blijven van deze 'moordenaars', kan ze beter vertrekken naar een onbewoond eiland in Japan! Wat een stelletje debielen...
AntiGSM (28-4-2017 om 12:43)
Tja, en dan hebben we nog geluk dat ze niemand meegenomen heeft in het allesverslavende whatsapp en facebook! Je zal ze maar tegenkomen. En ja, ik zie ze nog steeds overal en met velen bezig met die ondingen achter het stuur. En weet je waarom ik er zo op let?? Ik wil zo ver mogelijk uit de buurt blijven van deze moordenaars!
cvq (28-4-2017 om 09:51)
Het bekende Mobieltje!
Cookie-instellingen beheren