Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Al tien arrestaties rond festiviteiten Vlissingen

Toegevoegd: 06-05-2017, 02.42 uur - Update: 06-05-2017, 03.07 uur
Drukte op het Vlissingse Bellamypark. Deze wildplasser had niet door dat de politie op hem stond te kijken.
Drukte op het Vlissingse Bellamypark.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft vrijdagavond en vannacht tijdens en rondom het Vlissingse Bevrijdingsfestival al zeker tien arrestaties verricht. Dat de politie via Facebook.


De politie hield zich vannacht onder meer bezig met wildplassers en dronken mensen die overlast veroorzaakten. Twee mannen die op het Bellamypark aan de haal gingen met een terrastafel kwamen er vanaf met een boete. Ze hebben de tafel weer op de juiste plaats teruggezet. Eerder op de avond hield men al een winkeldief aan.

Vrijdag werd daarnaast aan het begin van de avond al iemand opgepakt nadat deze in de buurt van de Timmerfabriek een EHBO'er zou hebben mishandeld. Hier werd een hardcorefeest gehouden. Dit werd overigens zo druk bezocht dat volgens de politie even na middernacht werd besloten geen nieuwe bezoekers meer binnen te laten.

Vannacht kreeg men ook nog een melding dat een man een vuurwapen bij zich zou hebben maar volgens de politie bleek er niets aan de hand te zijn. 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kristel (6-5-2017 om 10:42)
Ja fijn zo'n festival...dochter lief haar telefoon kwijt/ gejat. Ze had hem eerst nog wel daarna was ze hem kwijt. Hoop dat diegene die hem heeft het netjes naar de politie brengt pfff.
p van d (6-5-2017 om 10:24)
Leuke stad hey Vlissingen altijd zo 'gezellig' ! Ben blij ik verhuisd ben bah, altijd wat en overlast.. Elke straathoek dealers en in de nacht overal groepjes die leuke handel willen scoren.. Bepaalde groepen die bedreigen en shit en de burgemeester maar elke maand 15000 euro salaris ontvangen ! Voor wat eigenlijks
michelle (6-5-2017 om 09:18)
"Gezellig" zo'n Bevrijdingsfeest!
jan (6-5-2017 om 08:56)
Altijd gezellig zo,n feestje
jos (6-5-2017 om 07:23)
Tja, helaas kunnen sommige mensen niet met hun " vrijheid " omgaan........
Cookie-instellingen beheren