Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
31 files van totaal 118 km

Vechtpartijen tijdens Bevrijdingsfestival Vlissingen

Toegevoegd: 06-05-2017, 11.30 uur
De politie tijdens de opbouw van het Bevrijdingsfestival.
De politie tijdens de opbouw van het Bevrijdingsfestival.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Tijdens de viering van Bevrijdingsdag in Vlissingen hebben verschillende vechtpartijen plaatsgevonden.


Drie personen die betrokken waren bij de opstootjes rondom het Bevrijdingsfestival zijn door de politie aangehouden. Rondom de Vlissingse viering van Bevrijdingsdag werden volgens de Vlissingse politie in totaal tien mensen aangehouden.

Naast de drie die betrokken waren bij de vechtpartijen werden ook nog mensen aangehouden voor het overtreden van de APV, het beleden van agenten en openbare dronkenschap. Bij een 23-jarige man uit Westkapelle werd harddrugs aangetroffen. Ook hij werd opgepakt.

Bij de Timmerfabriek werd een EHBO'er mishandeld. De dader kon direct worden aangehouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ad (6-5-2017 om 14:59)
Laat me raden: 't zelfde tuig als in de Bloemenbuurt, donker getint, capuchons enz... Aanpakken dit tuig van de bovenste richel, Vlissingen. Anders loopt 't echt een keer compleet uit de hand...
peter (6-5-2017 om 14:12)
jammer dat mensen altijd een feest moeten verpesten, je wordt gewoon bang om nog ergens naar toe te gaan, ze weten ook alles te verpesten voor een ander,volgend jaar deze personen gewoon alvast vast zetten in torentijd, kunnen ze niet vechten met een ander, alleen met hun geweten.
Michel (6-5-2017 om 13:47)
Zuipjelam festival is een beter woord echt kansloos joh
Christa (6-5-2017 om 13:41)
Sorry hoor, maar sfeer was prima, in ieder geval tot ik vertrok 10 uur. En ja iemand die aangeschoten is ,kan wel eens gaan wildplassen .Of iets teveel zeggen. Kijk EHBO-er in gezicht slaan kan natuurlijk niet. Maar over het algemeen was het rustig en totaal geen spanning tussen al die verschillende culturen en leeftijden. Jammer dat daar geen aandacht voor is.
Jan (6-5-2017 om 12:16)
Wel normen en waarden zijn ook hier weer ver te zoeken ,de beste straf is één lichtgevend hesje aan doen met de tekst ik ben een oproer kraaier en de straten schoon laten maken . En dan wel op de drukste openbaren plaatsen dan zullen ze zien wie hier de aandacht krijgt stelletje mongolen
veldeko (6-5-2017 om 12:12)
Achterlijke wereld!!,
Cookie-instellingen beheren