Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen ernstig gewond bij steekpartij T'neuzen

Toegevoegd: 21-05-2017, 13.25 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Bij het Haringvliet in Terneuzen is vannacht een jongen zwaargewond geraakt bij een steekpartij. Dat heeft de politie bevestigd.


Het slachtoffer is een 17-jarige jongen uit Terneuzen. Hij werd in een brandgang door een voor hem onbekend persoon gestoken. De jongen liep ernstig letsel op en de ambulancedienst werd opgeroepen om zich over de gewonde te ontfermen. Deze heeft hem vervolgens naar een ziekenhuis gebracht. Zijn toestand is volgens de politie stabiel.

Volgens een woordvoerder vond het incident ergens tussen 03.15 en 04.15 uur plaats. Vannacht is sporenonderzoek gedaan en ook zijn er al getuigen gehoord. Tot nu toe is er echter nog niemand aangehouden en de politie roept daarom eventuele andere getuigen op om zich ook te melden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tom (21-5-2017 om 17:00)
Weer zo`n laffe daad. Ik hoop dat de daders snel gevonden mogen worden, en voor mij part krijgen ze hetzelfde wat ze deze jongen hebben aangedaan. Thijs...hopelijk houdt je er niets aan over ,en dat je snel de oude mag zijn.
Pippie (21-5-2017 om 16:51)
Je kan je ook afvragen wat een 17 jarige tiener, een kind, in het holst van de nacht in donkere steegjes te zoeken heeft.
Agent (21-5-2017 om 15:38)
@ cq en wat nou als blijkt dat het gewoon een zeeuws-vlaming was die dit op zijn geweten heeft? En wat is dat voor een waanzinnig domme opmerking dat men meer aan de zeeuws-vlaamse burgers moet denken? Toeristen hebben geen rechten? Kom op zeg!
jacob (21-5-2017 om 14:53)
Waar heb ik laatst gelezen dat het zoveel veiliger is geworden in Zeeland? Nu de laatste berichten over geweld delicten in onze provincie bewijzen het tegendeel. Dat er minder aangiftes wordt gedaan is gewoon te wijten aan de bereikbaarheid van de Politie. Men kan zowel digitaal als aan het loket, na een afspraak?, terecht. Gewoon belachelijk en zo'n onderzoek is gewoon een wassen neus.
cq (21-5-2017 om 13:49)
Hoogste tijd om zo wel Oost als West Zeeuws Vlaanderen eens schoon te vegen, en eens te kijken wat zich hier zo al huisvest, ......jawel we zijn een krimp gebied, mensen trekken weg maar wat krijgen wij er voor terug snappen de heren hier wat ik bedoel. Het gaat hier niet goed in deze streek, wat ik nog wil mee geven denk een beetje minder om de toerist en meer om jullie burgers, want het is in deze streek waar het hier door verpauperd althans zo zie ik het.
Cookie-instellingen beheren