Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Politie zoekt getuigen van ongeluk Axel

Toegevoegd: 09-06-2017, 19.02 uur
Door: Manfred Berrevoets

AXEL - Op de paralelweg van Langeweg in Axel is dinsdag 13 mei rond 14.10 uur een ongeluk gebeurd. Een fietsster kwam daarbij in botsing met een auto.


De 81-jarige vrouw uit Axel fietste vanuit de richting Hulst richting Axel. Door nog onbekende oorzaak week het slachtoffer naar links uit waardoor een achteropkomende auto haar aanreed. De vrouw was na de aanrijding aanspreekbaar en is gewond naar het ziekenhuis afgevoerd.

De politie onderzoekt de zaak en is op zoek naar de bestuurder van een auto die kort voor het ongeval het slachtoffer en de auto tegemoet kwam rijden vanuit Axel. Ook andere getuigen kunnen zich melden bij de politie via 0900-8844 of het tipformulier.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Fietser (11-6-2017 om 13:03)
De vrouw mag daar fietsen, maar zou veiliger zijn als ze van het fietspad gebruik zou maken. Er wordt daar regelmatig veel te hard gereden.
Cookie-instellingen beheren