Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Busje in sloot langs A58 Arnemuiden

Toegevoegd: 21-06-2017, 16.59 uur
Door: Roland de Jong

ARNEMUIDEN - Langs de A58 bij Arnemuiden is woensdagmiddag een bedrijfsbusje in een sloot terecht gekomen.


De bestuurder reed richting Bergen op Zoom toen hij rond 15.40 uur van de weg raakte, vlak voor bij het viaduct naast het Shell-tankstation aan de snelweg. Omdat gemeld was dat er mogelijk sprake was van een beknelling rukte ook de brandweer uit. De brandweer hoefde echter niet te knippen.

De ambulancedienst heeft de twee inzittenden van het busje onderzocht maar zij raakten niet gewond. Bergingsbedrijf De Moor heeft de auto getakeld. Vanwege het ongeluk waren de vluchtstrook en een deel van de invoegstrook enige tijd afgesloten.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Juriste (22-6-2017 om 09:19)
@Mv: ik begrijp je reactie maar het kan je echt overkomen! Een niesbui, laagstaande zon of simpelweg onwel worden. Het is niet altijd smartphonegebruik!
AntiGSM (22-6-2017 om 08:06)
@Mv: whatsapp natuurlijk! Of facebook, belangrijk hoor! Dit blijft belangrijker dan autorijden. Dat je er iemand mee vermoord maakt niet uit....strengere controles en rijbewijzen afpakken!
LS (22-6-2017 om 07:29)
Volgens de brandweer was het een klapband.
Mv (21-6-2017 om 19:51)
Rechte weg....waar was je mee bezig dan?
Cookie-instellingen beheren