Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Meisje zwaait naar trein, machinist schrikt zich rot

Toegevoegd: 14-07-2017, 22.00 uur
Door: Roland de Jong

RILLAND - Een treinmachinist is zich vrijdagavond rot geschrokken toen hij bij Rilland een meisje tussen de spoorbomen zag staan.


Volgens de Kapelse wijkagent Silvan Vael werd het meisje door beveiligers van de Nederlandse Spoortwegen (NS) van tussen de spoorbomen gehaald. "Ze bleek gelukkig alleen naar een vriendin in de trein te willen zwaaien maar de machinist is zich rot geschrokken", aldus Vael op Twitter.

Met het meisje is een "goed gesprek" gevoerd over waarom haar gedrag ongewenst was. Waarschijnlijk zal ze voortaan wat meer afstand nemen want ze kreeg daarnaast ook nog een bekeuring.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tonnie (15-7-2017 om 17:34)
Peet, had die machinist eerst toestemming aan jou moeten vragen voordat hij schrok? Schrikken doe je onwillekeurig. Wie weet wat deze machinist al eerder heeft meegemaakt? Nou, nou, Peet, niet zo bevoogdend!!!
P (15-7-2017 om 15:41)
Gelukkig heeft meneer agent de dader financieel benadeelt, dit zal het allemaal beter maken en zijn we met zijn alleb langzaam dichterbij een perfecte wereld.
Luc van Vessem (15-7-2017 om 12:34)
Graag wil ik reageren op de reactie van (peet). Het is leuk als er direct gereageerd wordt, maar het zou op zijn minst handig zijn om het verhaal eerst tot je door te laten dringen, want mensen die tussen de gesloten spoorbomen staan zijn zeker reden tot grote schrik. Dus degene die het overdreven gedrag vinden, die timmeren denk ik niet zo hoog.
peet (15-7-2017 om 04:36)
Nou nou niet zo overdrijven machinist zeg !!! Nu worden we al bang van zwaaiende kinderen nog even en we gaan denken dat alle vogels vliegende drone's zijn met gevaar !!!
Cookie-instellingen beheren