Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist rijd 63km te hard over N62

Toegevoegd: 25-07-2017, 22.56 uur
De automobilist werd gecontroleerd door de verkeerspolitie.
De automobilist werd gecontroleerd door de verkeerspolitie.
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

’S-HEERENHOEK - De politie heeft vanavond het rijbewijs ingevorderd van een automobilist die te hard reed bij ’s-Heerenhoek.


Agenten van de Verkeerspolitie hielden een laser controle op de Sloeweg (N62) toen de automobilist met 163 km/h voorbij kwam rijden. Op de Sloeweg is 100 km/h toegestaan.

Het rijbewijs van de automobilist is ter plekke ingevorderd en er is proces-verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Middelburger (26-7-2017 om 08:02)
Men zou denken dat ondertussen algemeen bekend is dat je hier niet te hard kan rijden. Om de paar dagen berichtgeving over inbeslagnames van het rijbewijs. Overigens begint het veel te hard rijden al direct na het uitrijden van de Westerscheldetunnel, want stel je voor dat je 6km je aan de snelheid hebt moeten houden.
AntiGSM (26-7-2017 om 01:06)
1 snelheidsovertreding...tjonge, wel een behoorlijke! Wanneer gaan we eens wat doen aan die duizenden potentiƫle moordenaars met de smartphone achter het stuur?? Daar scoren we toch een stuk slechter, ik zie er iedere dag tientallen op een ritje woon- werk verkeer van 20 minuten. Dat is een stuk gevaarlijker dan iemand die op een dubbel stuk weg (waarschijnlijk rond die tijd rustig) zoveel te hard rijdt. De meeste bestuurders die veel te hard rijden doen juist WEL wat de smartphonegebruikers NIET doen en dat is opletten en bezig zijn met autorijden.
Cookie-instellingen beheren