Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Notoire winkeldief opgepakt in Vlissingen

Toegevoegd: 29-07-2017, 03.03 uur
De winkeldief kon enige tijd later worden aangehouden. De buit van de man.
De winkeldief kon enige tijd later worden aangehouden.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Politieagenten hebben vrijdagavond in Vlissingen een notoire winkeldief aangehouden. Eerder op de dag werden ook al twee anderen opgepakt voor winkeldiefstal.


De man die vrijdagavond werd opgepakt staat volgens de politie bekend als veelpleger. Hij had in de binnenstad bij de Wibra geshopt zonder af te rekenen. Op een foto van de politie is te zien dat hij er vandoor ging met onder meer enkele pyjama's, leesbrillen, washandjes en douchegel.

Na de diefstal gingen agenten in de omgeving naar de man op zoek. Eén van de agenten zag de verdachte vervolgens lopen in de Vlissingse Rooie Buurt. Hij kon na een korte achtervolging worden aangehouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
zeeuw (29-7-2017 om 10:20)
het stoort me altijd , dat de dader altijd met een balkje voor z,n gezicht zit , dan kunnen wij hem niet in de gaten houden als hij het nog een keer flikt
wim (29-7-2017 om 08:00)
Dit is geen onbekende wat stelen betreft maar gelukkig is hij gepakt
Cookie-instellingen beheren