Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Politieagent vast voor lekken en dealen

Toegevoegd: 03-08-2017, 12.21 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een 37-jarige agent van de regio Zeeland-West-Brabant is aangehouden voor het doorspelen van vertrouwelijke informatie en het bezitten en verhandelen van verdovende middelen. Dat meldt het Openbaar Ministerie (OM).


De man werd woensdagavond aangehouden. Tegen de agent loopt volgens het OM zowel een disciplinair als strafrechtelijk onderzoek. Op dit moment zit de man in beperkingen. Dat betekent dat hij alleen contact mag hebben met zijn advocaat. Het OM doet daarom ook geen verdere mededelingen in deze zaak.

In hetzelfde onderzoek werd ook een 43-jarige man uit Zierikzee aangehouden voor de handel in harddrugs. Drie panden werden doorzocht. De officier van justitie zal te zijner tijd een beslissing nemen of de agent strafrechtelijk wordt vervolgd.

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (3-8-2017 om 17:03)
we willen dit graag lezen wat de uitspraak is van de Officier is en wat de straf wordt . WE ZIJN BENIEUWD GELIJKE NONNEN GELIJKE KAPPEN
jan (3-8-2017 om 15:40)
En deze agenten moet de burger op fouten bekeuren . Hoe geloofwaardig is de politie nog in Nederland ? Of moet ik zeggen : De politie is je beste (criminele) vriend.
Jan (3-8-2017 om 14:42)
De officier van justitie zal te zijner tijd een beslissing nemen of de agent strafrechtelijk wordt vervolgd ,wel wat ga er dan mee gedaan worden ?? of krijgt hij nog geld mee straks voor de kosten die hij heeft gemaakt en gehad.
jannes (3-8-2017 om 14:21)
Kijk, zo is de Politie toch echt een afspiegeling van onze maatschappij hé !! Goed gedaan !!
Peet (3-8-2017 om 14:19)
Ja leuk hé overal allochtonen in leger en bij de Politie en het werkt vaak niet of ze worden door 'familie' gedwongen..Zulke mensen nemen ze wel aan bij de Politie en ik als oud-marinier zonder strafblad ben al 3 x afgewezen wegens '' positief aanname beleid jegens vrouwen en allochtonen'' en toch werd ik goedgekeurd !!! Zelfde verhaal bij de Marechaussee \. En met vrouwen werkt ook niet die gaan meestal na paar jaar voor huwelijk en kinderen er weer uit, kost alleen maar geld, tijd en opleiding !! Lang leve onze overheid pff !
Jos (3-8-2017 om 13:12)
Mensen mensen waar gaan we heen? Kan je de politie nou ook al niet meer vertrouwen? Straks zijn we over 20 jaar net als in de filipijnen! Zo corrupt als wat!
Cookie-instellingen beheren