Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Forse file na aanrijding A58 Kapelle

Toegevoegd: 22-08-2017, 18.59 uur
Door: Roland de Jong

KAPELLE - Een kop-/staartbotsing op de A58 bij Kapelle heeft dinsdag aan het einde van de middag voor een forse file gezorgd.


Rond 17.30 uur kwamen een personenauto en een bestelauto die richting Bergen op Zoom reden met elkaar in botsing. Dat gebeurde vlak voor de afslag ’s-Gravenpolder. Er werd een ambulance opgeroepen maar of er ook daadwerkelijk iemand gewond is geraakt, is niet duidelijk.

Vanwege de aanrijding moest de snelweg richting Bergen op Zoom enige tijd volledig worden afgesloten. Dit zorgde voor flink wat oponthoud. Volgens de verkeersdienst van de ANWB stond op een gegeven moment zelfs 5 kilometer file met een verwachte extra reisduur van 40 minuten.

Een uur nadat het ongeluk gebeurde konden de beide voertuigen worden afgevoerd.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (22-8-2017 om 19:49)
Het was niet wachten of er een ongeluk zou gebeuren maar wanneer. Dit is al het 2e ongeluk op het zelfde punt. En er zullen er nog veel volgen schat ik zo in. Het probleem is dat je ter plaatse maar 90 KM mag OP BEIDE wegvlakken. Zowel naar Goes toe als er vandaan. Dus op alle 4 de rijbanen mag je maar 90. Als je dan een vrachtwagen inhaalt met 90-95 dan komen ze met een noodgang op je afgescheurd van achter. De mensen hebben enorm veel haast en zijn zeer egoïstisch. Als ze maar snel thuis zijn dan is het goed. Respect voor een ander is er niet meer We moeten ze binnenkort weer van de weg schrapen die gekken of thuis brengen in een kist
Vlissinger (22-8-2017 om 19:33)
Tja, als er 90 gereden moet worden ivm wegwerkzaamheden heden en veel malloten toch 130 blijven vliegen.... kon je erop wachten.
jan (22-8-2017 om 19:19)
ik zeg niet dat dit het geval is, maar als ik zie hoe zulke personen rijden in een bestelauto, naar mij werd nog geseind toen ik 5 km minder harder reed, terwijl die in kon halen.....ik zou zeggen doe eens normaal man. Dan kom je ook thuis.
Cookie-instellingen beheren