Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Wielrenster gewond bij botsing met auto

Toegevoegd: 10-09-2017, 15.23 uur
Door: Roland de Jong

'S-HEERENHOEK - Een wielrenster is vanochtend gewond geraakt bij een botsing met een auto. Dat gebeurde in 's-Heerenhoek.


Het ongeluk vond rond 08.35 uur plaats op de Molendijk. De fietsster, een 35-jarige inwoonster van 's-Heerenhoek botste tegen de rechterzijde van de auto en kwam ten val. De vrouw liep onder meer schaafwonden op en is per ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht.

De auto werd bestuurd door een 42-jarige man uit Yerseke. Hij bleef ongedeerd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Harold (11-9-2017 om 10:57)
Als ze autorijden nu eens verbieden, dan wordt het een stuk veiliger op de weg. @Autorijder, ik hoop dat je aan het trollen bent, want ik kan niet geloven dat je een IQ hebt dat lager is dan dat van een chimpansee.
Jeannine (11-9-2017 om 09:13)
Ik ben ook een wielrenster ik fiets op het fietspad en soms moet ik de weg oversteken het kan niet anders en dan zou ik niet twee ogen maar vier ogen moeten hebben en in de polder is nog gevaarlijker ik rij dan samen met mijn man altijd achter elkaar en dan rijden autorijders die denken dat de polder een racebaan is zo hard rijden die er zijn niet veel die in de polder 60km rijden bijna allemaal rijden ze harder maar ja politie komt daar niet het zelfde als je met hond wandelde dan moet echt in bijna aan de sloot staan om veilig te staan
avdw (11-9-2017 om 08:36)
Moeten we de auto,s ook verbieden dan, die veroorzaken ook veel ongelukken. Hou op met die domme opmerkingen als je niet weet hoe het werkelijk zit.
juriste (11-9-2017 om 07:50)
@Autorijder: check ff het bericht van ArdW voordat je weer lekker snel een conclusie trekt!
Autorijder (10-9-2017 om 19:25)
Wielrennen moeten ze verbieden op de weg!
Avd W (10-9-2017 om 18:18)
Er moet misschien voor juiste berichtgeving bij vermeld worden dat in dit geval de wielrenster volledig over het hoofd is gezien door de automobilist, terwijl ze wel voorrang had.
Cookie-instellingen beheren