Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vlissinger mishandelt agent en winkelmedewerker

Toegevoegd: 02-08-2020, 22.05 uur
Vlissinger mishandelt agent en winkelmedewerker
© Foto: HVZeeland.nl
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een winkelmedewerker en een politieagent zijn zondagmiddag door een vluchtende verdachte mishandeld. Dat gebeurde in Vlissingen.


De man, een 23-jarige Vlissinger, croste aan het einde van de middag met zijn brommer over de Kleine Markt. Volgens de politie veroorzaakte dit onrust en kwam de man op een gegeven moment ten val. Een agent die toevallig langsfietste, wilde de man aanspreken maar deze vluchtte weg. De agent wist de man echter in de omgeving te achterhalen maar nadat hij de agent had getrapt ging de Vlissinger er opnieuw vandoor.

Nadat de man een winkel binnen was gerend, probeerde een personeelslid hem tegen te houden. Hij sloeg de werknemer tegen de grond maar samen met de inmiddels toegesnelde politieagent kon de Vlissinger alsnog worden aangehouden. Dit gebeurde rond 17.30 uur op de Aagje Dekenstraat.

Zowel de politieagent als het personeelslid van de winkel deden aangifte van poging zware mishandeling. De verdachte zit nog vast voor verhoor. Zijn bromfiets is in beslag genomen voor technisch onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mijn mening (3-8-2020 om 11:20)
Gelijk met de knuppel behandelen, dit gedrag moet je eens in het buitenland proberen! Mislukte minkukel, je ouders zijn trots op je.
Jan (3-8-2020 om 08:41)
Hoe komt het dat iedereen hier in Zeeland aangifte kan dan voor mishandeling Cq bedreiging,want als één andere burger dit doet dan wordt het gewoon afgewimpeld bij de politie onder het mom van geen tijd of dit is geen zaak .
Alweer (3-8-2020 om 00:06)
Gezien de toename van agressie richting agenten, blijkt het zogenaamde zwaarder straffen niet te helpen. Tijd voor knuppels/tasers icm bodycam. En ff op cursus in Frankrijk of Spanje. Als het zo doorgaat hou je geen adequate agent meer over.
Cookie-instellingen beheren